poisoner |
10-05-2006 19:19 |
Cytuj:
Przy czym mi chodziło o to, że jakby ktoś chciał się dowiedzieć, to by pytaniem odświeżył
|
No tak, ale ten temat nie zostal do konca wyjasniony i jak ktos cos wie na ten temat to ma prawo sie wypowiedziec, bo jak nie zostal wyjasniony temat to znaczy ze ktos moze miec wciaz watpliwosci, a temat ma je rozwiać. A jesli nie ten temat ma rozwiac watpliwosci to znowu jakis noobek stworzy nowy temat i jak bedziemy dzialac taka metoda to bedzie 10 tematow o tym samym. 8o
Cytuj:
najpierw przetestuj zanim napiszesz taką bzdure ok?
|
Testowane wielokrotnie nie tylko przeze mnie. Teraz jest test serv to se uzyj stone skina w roznych sytuacjach i sei przekonasz.
Cytuj:
a tak przy okazji panie cwaniak, od kiedy obrazenie fizyczne o sile ZERO jest obrazeniem?
|
OMG dobrze, troche zle napisalem, jest to UDERZENIE, tylko ze to i tak nic nie zmienia, bo uderzenie moze byc za zero i tez traci sie na niego ladunek.
Cytuj:
a to ze wchodza silniejzse obrazenia niz 5-10% to ci moge udowodnic.
ue ktorymi zabilismy 70ek, wchodzily w niego po 370, a w nas, w stone skinach po 60-70
|
Bo on mial dobry eq i bardziej zneutralizowal sile obrazen, a wy mniej.
Cytuj:
rzucic ci film jako dowod czy od razu przestaniesz sie wypowiadac w sprawach o ktorych niemasz zielonego pojecia?
|
Wiekszosc osob, ktore to testowaly, maja rowniez podobne zdanie jak ja. Wiec raczej ty sie nie znasz. A filmik bardzo chetnie bym obejrzal (ale daj tutaj, zeby wszyscy mogli zobaczyc, a nie na priv)
|