Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   "...Spadłem z krzesła..." (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=52244)

Knopers 03-10-2005 16:47

@UP:ten sam przypadek ... :P
otóż do założyciela tematu .. jeśli nie rozumiesz dalej pojęcia "spadłem z krzesla ze śmiechu to ci już tłumacze ;] - Dany uzytkownik , przeglądając natrafił na wyjątkowo zabawny/głupi temat (podobny do tego -.-) że w nagłym ataku śmiechu nie utrzymał równowagi na krześle i przemieścił się z niego na podłoge - Proste nieprawdasz , i logiczne . Wystarczy troche sie nad tym zastanowić a wyjaśnienie samo się znajdzie 8o

OnlyM(PL) 03-10-2005 18:37

Omg! "Spadlem z krzesla" mozna potraktowac jako przenoscie tak jak "Daj gazu do dechy" czy cos innego.
Choc Jak ogladalem kubusia z qmplami to ja i jeden ziom spadlismy :) ufff prawie mi brzuch pekł XD ;p

Rethfing on Aldora 03-10-2005 18:49

Ehh... Musiałem się wyżalić ;P
A co do...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
LOL!!!11 ROTFL!!111 SPADŁEM Z KRZESŁA!

Kurczę, a myślałem, że dawno temu miałem 12 lat. ;/

Cytuj:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koczko
mi sie autentycznie udało spaść z krzesła ze śmiechu i tarzać sie po ziemi. To było niedawno jak ktos napisał to

To ja Dr. Omader zmienilem name na Szczelec Szypka Szczała.
Dajcie mi moda bo zapomnialem haslo na tamte konto.
plss msg me fast! no n00b pls!

/Edit by Dr. Omader
Tak to prawda
Te dwa powyżej naprawde były śmieszne. Co do cytatu Koczka, można się widząć temat Szczelca co najwyżej zaśmiać. Ale bez przesady, nie wierze, że spadłeś z krzesła ze śmiechu...

Bakura 03-10-2005 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
W prawie każdym głupim/śmiesznym temacie można znaleźć odpowiedź typu: "Hahaha !! Spadłem z krzesła !! LOL !! LOL2 !! ROTFL!!". Otóż nie wiem, czy tylko mnie, ale może też innych troche to denerwuje (napewno tych inteligentniejszych od tych 10-12 latków), ponieważ jest to nie możliwe, żeby ze śmiechu spaść z krzesła. Pomyślcie logicznie.

Ale temat fajny!! Hahaha !! Spadłem z krzesła !! LOL !! LOL2 !! ROTFL !! buahaaiaiuaaiaiaaha

A tak serio...no tak to jest jak się siedzi na taborecie zamiast na krześle z oparciem;D Bo albo walniecie na to coś do trzymania rąk...albo łbem w biórko albo odjedziecie do tyłu O.o więc krzesło z oparciem ROX!

Rethfing on Aldora 03-10-2005 19:39

No właśnie, spadnięcie z krzesła może być możliwe tylko przy siedzeniu na jakimś taborecie, a normalnie z fotela obrotowego (biurowego) jest raczej nie możliwe spadnięcie.

vaviec 03-10-2005 19:48

omfg...
up@ ty nadal nie rozumiesz?
Jakie byloby ubogie nasze slownictwo bez metafor,przenosni,przyslow i innych powiedzen.

Matek 03-10-2005 19:56

Cytuj:

No właśnie, spadnięcie z krzesła może być możliwe tylko przy siedzeniu na jakimś taborecie, a normalnie z fotela obrotowego (biurowego) jest raczej nie możliwe spadnięcie.

A czy wyrazenia "chować głowę w piach" i "świecić oczami" maja szens? Człowieku - wiecej wyobrazni. Ksiazki czytaj a nie na forum dupe zawracasz;/

Raul 03-10-2005 19:59

Cytuj:

Człowieku, przenośnia, przenośnia, przenośnia. Wbij to sobie do głowy, albo napisz na kartce i w szkole, na języku polskim zapytaj się nauczyciela co znaczy słowo "przenośnia" i kiedy je używamy, a nie zakładasz bezsensowne tematy i się kłócisz, że się nie da ze śmiechu spaść z krzesła.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38.