![]() |
No to faktycznie jest problem,ale nie nasz tylko tego 14 latka a pozatym większość woli sama zrobić postać,niz kupywać.
|
Grem, ja tam dalej nie rozumiem dlaczego dales te punkty karne....rozumiem, usunac link....czemu nie, ale karac za to ze znalazla sie osoba, ktora dla spolecznosci....szczegolnie dla tych najmlodszych, pisze ostrzezenie i namawia do tego aby nigdy czegos takiego nie robic.......co jest w tym zlego?!
A co do tematu. Aferka, dobrze zrobiles(as) umieszczajac tego posta. Po 2....warto by napisac o tym przede wszystkim na forum tibianews.net, tam napewno nikt cie za to nie obrazi |
co do kupna na allegro itp jezeli wiesz ze kupujesz od osoby ktora ma np kilka-kilkanascie pozytywnych komentarzy i jest w jakims stopniu sprawdzona to moim zdaniem ryzyka nie ma i mozna smialo przedmiot/postac kupic pozniewaz czesto obiekt tranzakcji nie ejst juz sprzedajacemu potrzebny to co w tym zlego ze chce to sprzedac:]??wiem zaraz bedzie bla bla bla prawo itp ale zastanawia mnie jedno czytalem na onecie itp ze opnoszenie korzysci materialnych z gier bez zgody wlasciciela gry jest nielegalne to dlaczego np na allegro przy wystawianiu rpzedmiotow na sprzedaz masz osobne kategorie np "diablo" wejdziesz w diaoblo i masz kategorie "postacie" itp...wiec to tez jest troche glupie:)
a co do tematu...bardzo dobrze ze sie ktos tym interesuje ale mogl poprostu opisac bardzo dokladnie postac itp a nie dawac linka...by bylo wszystko dobrze:) |
Gremlin, naprawde zle oceniles intencje Aferki -.-
|
Co racja, to racja, w regulaminie jest to wyróżnione, ale twarde trzymanie sie zasad regulaminu jest ciutek przesadne, ponieważ Aferka miała dobre intencje, podając ten link chciała ostrzec przed tego typu oszustwem... więc zanim kogoś sie oceni wg. kryteriów trzeba także ocenić jego starania.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po druggie - faktycznie ta sprawa jest do admina allegro. Tam maja systemu umozliwiajace wysledzenie kolesia, ktory oszuuje sprzedajac;] Pozatym 400 zlotych to juz jest kwota, ktora dosc serio traktuja w sadach, wiec mozna by bylo po niezrealizowaniu umowy wniesc sprawe do sadu cywilnego. |
Cytuj:
Z jednej strony masz racje, bo kazdy jest (powinien?) byc rowny wobec regulaminu, ale z drugiej miala dobre intencje :( BTW Tu Adi Olsztyn. Jest to moje tymczasowe konto (normalnie mojego brata ;p)- hack mojego wlasnego ;] |
Racja za to ze umieszczają filmy/ss`y TEZ PUNKTY przeciez to lamanie regulaminu ;/ a co do tej spray jeśli ktos kupi a nieotrzyma posti Ten dzieciak będzie miał niezle przewalone policja sąd itd ;/ i z ta sprawą do admina allegro...
|
Miało być ostrzeżenie a wyszła wojna forumowicze vs ADMINY :evul:
@Aferka Nie ma się czym martwić te 6 pkt szybko zejdzie ci z konta więc jak jesteś dobrą forumowiczką to nie ma sie o co martwić @Topic Jak ktoś kupi tą postać to gość będzie miał problemy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07. |