![]() |
Smoki RoX :D
Nom pefno adrenalinka była przy pierwszym smoczku ?? :D .... Smoki sa lightowe jezeli unikasz F-wave :D no chyba ze 3 na klate to wtedy juz maly problem |
@ warmuz arbuz ;]
Racja, demony najwazniejsze. Ale poki pacca nie ma to szaleje knajtem. ;p @ Avanti~ Wiesz... w sumie na poczatku, zanim do tej ropuchy zszedlem to mialem pewne obawy, ale juz w trakcie blokowania zachowalem zimna krew. ;) |
bardzo ladne ssy tylko powiedz ile dokladnie UH zuzyles na te 5 smoczkow( 8o Gratz !:)
|
Fajnde ss Szkoda ze loot cienki ale nastepnym razem bedzie lepiej :]
|
e moja nauczycielka od bioli ma takie oczy 8o .Na nią też pujdziemy ??
Ciku wojownik (niestety)27 lvl Secura Carlin |
sorry ale nie dopisałem że wołamy na nią żabcia albo psayduck.
Ciku wojownik blablalbla |
Nono ładnie ładnie ja słyszałem że ty często miewasz takie matrix-e :P no i Gratz że już blokujesz smoczki 8o
--- We suck more ! and that's guaranteed |
co wypadlo ciekawego??
mam pytanko co wypadlo ciekawego?ssyski fajne....... :rolleyes:
|
Mam pytanko na jakim lvl blokowales Dragi bo ja na 19 juz :D a ty ?? i jakie masz skille bo ja kiedy jak blokowalem skoczki to milem skille na 19 lvl po 52/49 8)
|
GRATZZ
NAwet niezłe te Zdjęcia wszystkie były The-best !! 8o
|
gratz za pierwsze bloknięte dragi :))
|
Taa...nawet dobrze jak na 1 raz.Tylko radze ci popracuj nad skillami...dużo. :) A jaki był loot?
|
Spoko ss-y za niedługo ja tesz pójde na dragi :P :]
|
Cytuj:
|
Na jakich skilach moge zabic smoka??
jestem rycerz wale z cluba czy na skilach 60\60 moge pokonac draga z war hammerem ile zejdzie uhuw
Sir roxer-Lunara-ab'derdiel ile uh zjedzie powiedcie moje gg 3103363 piszcie plis 8) ;( :berserk: :kilof: heh |
nic tylko pogratulowac...
|
Fajnie ale jakie miales sprzety??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18. |