![]() |
Cytuj:
Najlepsze bylo jak naszych sie zbieralo ponad 50 osobz czego polowa to byly lvle mnie jsze niz 20.a w tym samym czasie wpadal stygging,fenza,itp.(kilka osob)i wszyscy ucieczka... Dokladnie pamietam ze bylo tak podczas akcji w venore.I ta wojne sie przegralo tym ze to jak z demoniusa wpadalo kilka osob to nasi tylko siedzieli w pzach.Moze powedzialem polowe glupot bo mialem wtedu chyba 30 sorca zaczelem 20 dni po wszystkich bez pacca... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Normalnie nic dodac nic ujac :) |
No i co fajnei jest jak sei deda nie?? A tak mnie miales huncic....Ginia ce zabila omg;p to moaj qmpela;]
|
1.Kolejny śmieszny temat o Polakach "zdrajcach" lmfao.
2.Zostales udupiony za co innego, powinienes wiedziec. 3.Gonzalez nie zrobi nic bo sie boi o swoja dupe... 4.Nawet najwieksze zjednoczenie Polakow nic tu nie da bo wiekszosc PLi na Pandorii nie ma pojecia o pvp, Ci ktorzy mieli odeszli dawno :) 5.Jesli chodzi o Thaldusa to znalem go jako Ambellyna i teraz jest napraaawde inny :) I nikt nikogo nie huntuje za to ze jestes polakiem/brem/ukraincem czy obywatelem demorkatycznej republiki konga. Jestes idiota/troublemaker wtedy padasz. /zikk |
@Up
Tak ale rowniez mozna pasc od miecza Dolla!U niego przewaznie ma sie deda za nic.I przez takich ludzi wlasnie nie chce sie grac na Pandorii-.- |
Thaldus i Fenza
Cytuj:
Witam. Ten wasz Thaldus to nikt inny jak Ambellyn na Azura-jeden i ten sam owner. Ambellyn walczyl kiedys zemna na Azura ale spierniczyl jak kazdy inny "Swe" na new world.To jest cieniak jakich malo tak samo jak Fenza-Elanoz na Azura. Wracajac do tej waszego placenia-zawsze tak bedzie swe nie odczepi sie od was zaplacisz raz bedziesz placil all time poniewaz stwierdza ze jestes debilem ktory za wolnosc zaplaci a to nie tedy droga wiec ja z mojego miejsca nie zaplacilbym i walilbym jakis smiesznych swe.. I po 3 co do "niby polakow"-to nic innego jak nooby ktorzy boja sie przeciwstawic swe player-nie zasluguja wogole na miano ludzi ktorzy moga uwazac sie za mocnych bo to sa NOOBY ze masakra Hail Wanted in Azura Yours Franco de'lago-Gunman of Wanted Hail |
Cytuj:
po co się odzywasz jak nawet nie wiesz o co chodzi ? liinek po prostu odbił dziewczynę raście i rasta się chciał zemścić i nie dać grać liinkowi na pandorii. Decoy to bloodbro rasty to mu pomógł. A liinek ostro wyzywał Tiego, więc ten usłyszawszy że liinek ma zostać zabity, poprosił kumpli z myler mafia (nareli itp) i pomógł zabić liinka. można zamknąć |
dlatego wybralem berylie :evul:
|
o boże berylia wcale nie lepsza tylko takiego lola na 16 lvl to nawet nikt nie rusza
|
heuahauha niezle sie usmialem czytajac ten temat ;]
|
@ UP
Lol,teraz się obudziłes? :p |
sprzedawał chyba chara i się teraz obudził :p
|
Dobrze Thaldus z ekipa robi ze was wy*******a z Pandorii... Bo im mniej "polakuf" tym lepiej.
Gdyby mi chara nieskasowali, dzis pewnie bym robil to samo. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Topic:
Czemu mowisz ze Polacy to zdrajcy? Ze co ze wola szwedow od ciebie to juz zdrajcy? Czlowieku to jest tylko gra albo ktos cie lubi albo ktos cie nienawidzi. Jestes kolesiem albo wrogiem. 90% polakow zabija sie wzajemnie a ty o zdradzie mowisz. Pomysl... |
Cytuj:
|
nie wiem o co chodzi ale dzisiaj w Thais MM bilło Relyta który niewiadomo jak i skąd(przynajmniej dla mnie) znalazł się w LCN
|
a ja chciałem jeszce dodać że wczoraj NAreli,drotter i troche innych znanych nam postaci ;] .Byli w Ab sobie popkować...Troche fragó było...Jak zwykle zaco? Za chęć do życia i miłość do Ojczyzny....
|
Cytuj:
@Brozyn: taka wypowiedz nie wymaga jakiejkolwiek znajomosci sytuacji na serverze. Uwazaj na swoje du p sko lepiej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51. |