![]() |
Moj pierwszy numer jest z 99r. Kupuje je raz na jakis jesli sa jakies fajne recenzje i gry. Pazdziernikowego niekupie bo są głupie recenzje i głupie gry dali ;p
Najbardziej lubie działy: Na ludzie i Game Walker ;p |
Dobrze sie czyta. Recenzje nawet gdy sa na temat gier, ktora mnie wogole nie interesuja, jednak potrafia wciagnac. Ale nie prenumeruje, bo mi kasy szkoda :S. Kupuje tylko jak ide do szpitala (a czesto tam bywam), bo to wlasnie tam mi sie najlepiej czyta CDA (pomijajac kibel :D).
|
Co ja widze coraz wiecej fanów CDA się odnajduję na tym forum :)
|
Chyba kupie sobie ten numer, bo fajne gierki dali. Mam troszke tych numerow (kiedys kupowalem regularnie), ale kase sie zaczelo wydawac, i koniec ;) Teraz kupie od czasu do czasu, szczegolnie gdy dadza jakas fajna gierke.
|
Kiedys czytalem w miare regularnie, od 2 lat, od kiedy mam neta kupilem bodajze raz, kiedy dali w gifcie "Chrome". Mam duzo lepszych pomyslow na spozytkowanie ~20 zl niz kupowanie czasopisma o grach komputerowych : d
|
Jak już kupię nowe wydanie czytam od deski (czasem nawet niektóre reklamy są ciekawe ;-))). Pierwszy numer kupiłem w 2003, bo wcześniej czytywałem u brata (on 1 nr kupil chyba w 1997), ale się wyprowadził. Co prawda jest kilka lepszych celów niż wydanie 20 zł na czasopismo, ale nie żałuję tych pieniędzy, więc chyba wszystko gra.
|
Kupuję od paru lat. Od paru miesięcy wmawiam sobie, że przestanę. Tego numeru miałem nie kupować. Dziś na porannych zakupach zobaczyłem go na wystawie kiosku.
Przepadłem xP |
Mam numery od pierwszego z pełną wersją gry na CD, od dwóch lat kupuję okazjonalnie (za 7zł;d), kiedyś było o wiele ciekawsze;p
|
Ja CDA czytam od UWAGA! maja 1997 roku (12 numer). Mam prawie wszystkie numery (4 brakują chyba xD). Jak ktoś chce kupić całe 100+ numerów to msg me, moge też sprzedać jesszccze stare Bajtki xD
CZemu czytam CDA? Bo lubie :P Czytam od deski do deski. A pozatym kupuje tylko CDA po to żeby czytać, ostatnią pełną wersje jaką wgrałem to był Hitman: codename 47 :D Teraz mam zamiar Fallout'a Tactics jeszcze raz przejść, bo po polsku jest hrhrhr. Pozdro! |
właśnie przed chwilą kupiłem cda... już się nie moge doczekać aż zaczne cztać a potem grać w Fallouta ;> w Tactics jescze nie grałem ;>
ps. ostatnio cda kupiłem... w sierpniu a moj pierwszy numer jaki miałem to chyba 99' tylko nie wiem czy go jeszcze mam... |
Pierwszy mój numer CDA pochodzi z Lipca-Sierpnia 1997r., chociaż później zdobyłem też pierwszy w ogóle numer tego czasopisma. Kupowałem regularnie do roku 2000. Później jakoś mi się odechciało, teraz nie lubię całego stylu CDA, na luzie mnie nie interesuje, bo wszystko dużo wcześniej w necie przeczytam, ogólnie porady itepe też takie nie bardzo... po prostu teraz kupuję CDA tylko wtedy, kiedy jest w nim jakaś gierka, którą akurat chciałem mieć, więc wykorzystuję płyty, a jeśli chodzi o czytanie... zajrzę co tam mają, wiadomo, ale ogólnie odkładam po kilkunastu minutach. Nothing interesting.
|
Cytuj:
@topic Lubię i zbieram regularnie. Głównie dla recenzji, NL i AR. Smuggler niezmiennie jest doskonały imho. Najlepsze pismo dla graczy w Polsce po prostu. |
Nie tylko w Polsce. :) Zagraniczni nam zazdroszą (Patrz najnowsze AR: "złapane w sieci" na końcu). :D
|
Jak to powiedział mój brat, też BARDZO lubię CDA. Zbieram go ( dlatego "ja", bo Shan na początku nie interesował sie nim za bardzo ;) ) od drugiego numeru jaki został wydany ( te poniżej 2000 roku musiałem do babci na strych wywieźć ;( , ponieważ jak mama powiedziała: "Wywieźmy to, bo tu się taki burdel robi, że ledwo się łazi." W pewnym sensie miała racje, bo gdy zerbałem je wszystkie na jedna kupke to sięgała mi na wysokość piersi/szyi . ;) ) CDA czytam dla recenzji, NL, AR i... dla samego CDA (boskie pismo :p ).
|
Pismo kiedyś całkiem fane, teraz cóż...
Za dużo gadżetów. Cytuj:
|
CD-Action wymiata o czym wszyscy więdzą jednak nie traci klimatu jak niektórzy sądzą, to po prostu wy zgrzybieliście. Tak samo jest z grami. Kiedyś w każdą gierkę zagrywałem się godzinami a teraz to właściwie mnie szybko nudzą :/ Ja kupuje chyba z 1,5 roku. Najbardziej lubię NL, AR, GW ale ponad wszystko bonusy z cover cd. Action Mag (w którym ukazał się txt mojejgo i Lysanderosa autorstwa :P), Tawerna RPG (miał być tibia corner ale z nieznanych mi przyczyn coś nima :(), bonusy 1 i 2. Dla każdego coś miłego :)
|
Czytam gdzieś od 2000, do 03 miałem regularnie, ostatnio mam, gdy pojawi się coś ciekawego na cd/w gazetce. Fajnie, że ostatnio staniało, ale odrazu widac na czym pojechali, już nie będzie piknych opakowań na DVDku ;( :P choć to mała strata za piątaka w kieszeni więcej, szczegulnie jeśli zbiera się naraz na nowego kompa, rower i zegraek :D
Wzorując się na ocenach w cda, moja ocena: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty chyba nie czytalwes dawnego CDA. Albo nie rozumiales co w nich pisali;] |
Cytuj:
CDA fajne, ale chyba troche obnizyli lot jesli chodzi o poziom. Teraz to taka najlepsza "gazetka", ale jednak nastawiona na masy :F. Kiedys, jeszcze w '98 CDA wymiatalo, smuggler & ghost i nie bylo bata - AR bylo smieszne, teraz to czasem moze posmieje sie, ale najczesciej czytam bez zadnego polotu lektura. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |