![]() |
Ten film to dziadostwo muzyka wogule niedobrana coto wogule malo byc jakis nóóbek lata i go white skull bije szydera i jestes ńóóbem koles zamiat grac dalej ta postacia ta niegra jaki d...ebi...
|
Nie wiem czy ktos juz to pisal ale ... stary ... 200k to nie duzo :/ przestan bawic sie w dzieciaka i beirz sie do odrabiania strat -.- ludzie o wiele wiecej nie raz stracili :P
Pozatym ... Linkin Park (a nie Linking Park) i Numb (a nie meteora 13 ... meteora to nazwa plyty a 13 to nr utworu :P ) |
:/
Rehost plz Limit mam wyczerpany plz rehost :o :o :o
|
@up up up
śmieszny jesteś sam byś lepiej niezrobił mówisz na mnie że debil jestem a po paru minutach wysyłasz mi priv zebym ci dał passy noob pliz? @up up sry pomylka z muzyką przyznaje się |
Fajny naprawde fajny:DDDD
Ale co ja ci bede o tym mówił!!:P |
Filmik jest fajnie wykonany.
Ale nie za to chce cię pochwalić. Tylko za to że ten filmik może dać dużo do myślenia dla graczy że w życiu nie warto się poddawać. Tak trzymaj!!! |
Cytuj:
|
Współczuje ci hacka itp. :( gry załąmują......Pozatym filmik fajny,miło jest zobaczyć w takich meidiach trochę znajomych twarzy xD
|
Cytuj:
|
200k w dwa tygodnie ciekawe czemu twój pallek 13 chodzi bez UHów noobie hahahahaha
|
:) Wypas ziomus pioseneczka filmik piekny jaki miales najwyzszy lvl ? ta postacia ?
--- wspolczuje hacka ;[ale coz tak to bywa w tej grze ! ale sie nie podaj ! nigdy 3m sie ;] |
Cytuj:
że boki rwać |
nie poddwawaj sie ziomek
nie poddawaj sie mnie tez schakowali dam edita jak sciagne :D
RESPEKT |
Szkoda chara
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Szkoda mi cie taka postac stracic w trzy ....... Po za tym muzyka swietnie dopasowana. Ps: Linkin Park: Numb tak powinno byc ale to szczegol... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( |
Fuck
Kurde glupio bo limit przekroczylem...i nie moge zassac filma :( moze sie uda jutro :P bo po komentach widac ze jest fajny :D
|
Cytuj:
@Topic: wspolczuje Ci hacka, ale nie mozesz sie poddawac .. graj dalej TYM CHAREM i pokaz hackerowi i przede wszystkim sobie, ze potrafisz grac i radzic sobie w trudnych sytuacjach. Film ladnie wykonany. |
Gz
Świetny film. Zgadzam się z Nemtorem, należy się nie poddawać ponieważ światy będą puste. A co do Nemtora to kumple mówili mi o nim wiele dobrych rzeczy (jego rl kumple).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03. |