![]() |
Ja mam inny problem: kiedy załanczam ten program z tymi elementami wyskakuje mi taki błąd: Tibia.spr must be in the same directory as this program. CZy ktoś wie o co w tym chodzi <z góry THX>
|
Cytuj:
Poradnik świetny :D Wreszcie się nauczylem Fake robić ^_^ Tylko może ktoś napisać poradnik, jak zrobić wlasny outfit ? :baby: :baby: |
Polecam slepoto Poradnik Crowala
|
@up
veruis tu xD Luki xD =] @temat prawie na każdym popularnym forum jest poradnik jak robic fakei =] |
nadal nie moge tego rozpakowac, mozecie mi to przetlumaczyc z samyh nazw plików na normalny jenzyk?:confused:
|
ja to sciongam i otwieram i wtedy cos mi miga jaby sie otwieralo i po ulamku sekundy znika;(
pomocy!!!!! @edit: sry że dopiero teraz edytuje ale proszę skasujcie te 2 moje posty :( |
Pomocy!!! Plz
Mam pytanie czy jest jakas lista gdzie sa opisane te obrazki w sprite editorze bo np. jak chce znalesc dana zecz a tam jest 1200obrazkow to do zasranej śmierci tego nie znajde ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Z góry thx |
Nie ma, sam se zrob.
|
@2up
Polecam przeglądarkę grafik tibijskich Ślimaczka :) Wpisz se w google.pl... |
NEW LINK DO FAKE CONVERTERA POTRZEBUJę!!!
Stare nie działają |
Jakby co to by Drakooś. :>
http://rapidshare.com/files/11346546/FFC***** http://rapidshare.com/files/12525818/Conveter***** @Down Nawet nie wiedziałem. xD |
Shuki, jak mam ci się odwdzięczyć!!!
Wiem!!! zrobić dobry fake z Twoją postacią :D @@Edit dzięki za kilka innych narzędzi :D Pozdrawiam |
@up
Shuki sam napisal ze to by Drakon, a poza tym jeden link jest moj ;] |
dobry poradnik.duzo osob bedzie z niego korzystac.podoba mi sie:)
|
Czy sprity potworów i itemków w tym programiku zależą od wersji tibii czy programu?
|
up:
od wersji tibi;) |
No niech ktos sie zlituje i powie jak robic te imiona graczy bo ja newbie a fake'ach ;]B) :baby: 8)Jak mam usunac tego posta?
|
Dobre, ale ja jestem w tym trochę ciemny. Mam problem. Przeczytałem wiele poradników i nie wiem dalej jak zrobić tło. Może jest to śmieszne, ale mam taki problem.
|
Pytanie
Mam pytanie... Jakie jest hasło do programu?
|
nie ma chyba ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:55. |