Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nasz boltan (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53113)

YeaP 14-10-2005 10:50

Szkoda Boltana...[*]
Moj kumpel Yugekomi (80royal) na chwile miał wyłączonego antyvira i hack. Stracil wszystko poza postacia. Ale i tak mu łatwo to znieść bo kończył z Tibią.

A co do Kondy to krąrzą pogłoski, że też miał haka - Prawie pusty domek.
I jeszcze jego 2 char na beryli zrokowany. (chyba na galanie haker nie zdąrzył).

Wg mnie najlepiej używać pełnej ochrony + TibiaPW (wpisujesz chasło w programie, a on ci uzupełnia je przez wcisnięcie F12 - Keylogger odnotuje przyciśnięcie F12, a nie acc i hasła.) :]

Raziel kosiaz 14-10-2005 13:27

A boltina to jego siostra ?? Jak tak to może gra na tym charze bo mi szczerze mowiac już za bardzo grać by się nie chciało . (Hakery to lamy)[*][*][*][*]
A teraz kto będzie jednym z najlepszych jeszcze polakiem ...Niechce żeby jakis konda p****any typek prowadził nad nami ... ;(

Vigar 14-10-2005 23:10

Szkoda Boltana... Byl bardzo dobrym graczem ale moze zacznie od nowa ale to juz i tak nie to samo ://

Valest 14-10-2005 23:25

Haker do domu(kompa) sam nie wszedł ktoś mu musial pomuc 8o

Skie 15-10-2005 00:12

Bolran szczere kondolencje. jezeli bedzie tak dalej to galana zawladna brazylijczycy i szwedzi a tego nie chce

POLACY JEDNOCZMY SIE TRZEBA RATOWAC GALANE.
KONDA TY S****IELU ZYCZE CI HAKA I ROOKA.

YeaP 17-10-2005 08:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz
A boltina to jego siostra ?? Jak tak to może gra na tym charze bo mi szczerze mowiac już za bardzo grać by się nie chciało . (Hakery to lamy)[*][*][*][*]
A teraz kto będzie jednym z najlepszych jeszcze polakiem ...Niechce żeby jakis konda p****any typek prowadził nad nami ... ;(

Ale rzeź palnął. Boltan, Boltina i catrishia to sa trzej kumple z Włocławka.

KosMytek 17-10-2005 10:23

Boltanmam nadzieje ze sie jakos trzyma "Nasz Boltan" czekamy na twoj powrot w wielkim stylku :P pozdro

Raziel kosiaz 17-10-2005 14:05

Ooo o tym nie wiedzlame Yeap ja się tam tak boltanem nie przejmowałem dlatego . :baby: Mi tylko go się żal zrobiło .
Aha a tak przy okazji fajny nick :)

Skie 17-10-2005 19:58

czy wiadomo juz jest kto zhakowal Boltana i co stracil przy haku poza lvl i skillami bo o tym kazdy wie.???

Carl Fry 17-10-2005 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skie
czy wiadomo juz jest kto zhakowal Boltana i co stracil przy haku poza lvl i skillami bo o tym kazdy wie.???

lol a czy ty myslisz czy to ktos z serwera musial go hacknac?? omg

pewnie wydaje sie wam, ze jak ktos ma 100+lvl to juz jest evul hacker? Przeciez to moglbyc zupelny przypadek, ze trafilo na boltana. Moze zbyt slabe zabezpieczenia... Kiedys ogladalem screeny Catrishia (nie odmieniam celowo :P ) i widzialem, ze korzysta z programu kazaa i to juz jest samo w sobie powod do latwego lapania wirusow. Wnioskuje wiec, ze jest bardzo duze prawdopodobienstwo iz Boltan takze uzywal tego programu p2p.

hubol 21-08-2006 00:41

:(

Nie rozumiem takich ludzi co hackuja.. Jak juz hackuja to by mogli zostawic lvl skille itp.. a reszte wziasc , zeby koles jeszcze mugl jakos ugrac ta postacia :/ Przykro mi w sprawie Boltana nie znalem go ale wspluczucie.

Dexusah 21-08-2006 01:50

@up
Czy to jest zart ? Po co odswierzasz temat z przed roku idioto.

Figo 21-08-2006 12:05

Widać ,że boltan sie nie załamał bo tera idzie mu jeszcze lepiej ryckiem;]
a Boltanem teraz też ktoś gra ale nei za dużo wbija :P Boltan mieszka pare bloków o demnie ale osobiście go nie znam ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06.