![]() |
jak pilnie potrzebujecie palladyna to moge sie dolonczyc;p, mam 21vl i skill 52:/ oraz 9mlvl. Mieszkam w Carlin ale to zaledwie z 3 min. drogi do AB ;), mój nick to Patrick Destroyer, pisz jak jestes mną zainteresowany
pozdrawiam |
Siemka!
Chcialbym dolaczyc do tej gildi. Napisz do mnie na priv na Tibi.Moj nick: Bastianno (30 knight) or Pace Vapor (18 Sorc -> bije lvl obiema postaciami) :p ;) |
Gildia
Plis przyjmij mnie narazie pół 12lvl, drut z 5mlvl (mam FACC)
|
Cytuj:
Temat nieaktualny, czytać nie umiesz:baby: |
Ja tez, ja tez
No wiec Sorck. Refugia . 21lvl. 29 Mlvl . Nick - Ziutek Donica . Free Account . Też chce dołączyc :P:P
|
Ja tez moglbym dolaczyc ;] info o mnie
<<< |
Jestescie kretynami czy tylko udajecie?
|
Ja MOge dolaczyc...
Mam palka 21 lvl skile 55 dist 9 mlvl i szukam gildi eq : b robe c helmet p legi p ammy leather bootsy:p i chyba tyle mam dosyc bogaata postac i niedlugo zamierzam kupic pacca...jesli moge dolaczyc to sie odezwe lub ty sie odezwij REFUGIAN PALL
|
omg...czy wy umiecie czytać?
Niech moderator zamknie już ten temat. |
Gildia...
Cześć!
również mogę dołączyć do gildi nawet jako vicek... na razie mam 12 lvl (druid), ale to się szybko zmieni. Chciałbym jeszcze dodać, że kiedyś jak tutaj grałem byłem w gildzie WHITE TEAM:D prosze o kontakt w tibi, mój nick to "minorum gentium" |
ZAMKNĄĆ TEN TEMATX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(
[CHAR]Somrius[/CHAR]:confused::confused::confused: [ITEM]magic plate armor[/ITEM]:]:]:]:]:]:] [MONSTER]demon[/MONSTER]:o:o:o:o:o:o:o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |