![]() |
OTS to raczej nie jest, poniewaz na otsie 7.1 nie bylo pieter, a tu mozna to zauwazyc.
Tak jak juz powiedziano, kiedys golden helmety lecialy z demonow... Czyli to nie bylo trudne do zdobycia (nie przecze, kiedys demony to bylo cos, chociaz tez masowo bite). Wg. mnie to realistyczne zdjecie. |
Cóż... za tych czasów golden helmet wypadał z DL :)
|
Skoro są to ludzie z innych servów to najprawdopodobniej to test.... spotkali się i położyli g helmety, to jest najbardziej prawdopodobne,
|
Ehh
A mam pytanie czy steel bootssy dają speeda?? :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
No!!
No ladne ladne xD nic nie bede wiecej pisac!!!!!
Narq!!! |
Mi sie wydaje ze to jest ots bo to zdjecie zrobione jest zza tibii 7.1
|
Ja jak bym mial jakis item spox to bym go sprzedal odrazu. No chyba ze bym mial wysoki lvl to nawet bym o nim nic nikomu nie powiedzial ze jestem w jego poiadaniu. :evul:
|
Moę w tych pierwszych edycjach(w początkach)tibi te rzeczy były jakoś łatwo do zdobyća bo zauwarzcie że tam są:
- 4 golden helmety - 3 magic swordy - 4 shield of the mastermind - i 6 Magic Plate Armor - nie licząc juz 4 steel boots - 2 dragon lanców - i 2 demon armor To powinno dać troche do myślenia :P |
@up
takich sie powinno karać miesięcznym banem za odświerzanie starych tematów @topic może we czterech wykonali g helmet questa :p możliwe |
kiedyś to tibia była fajna... ale rary nie były rarkami, wtedy na przykład golden helmety wypadały z dragów no a fire swordem można było bić 2 razy na ture bo "był lekki" a potem dali że każda broń bije tylko raz na ture... no i wtedy można było se gsa zaparcelować i nawet se na nim trenić spirami, obrywając jedynie przy wyciąganiu ich z "parcelowej klatki" (wtedy się nie niszczyły więc było git)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |