![]() |
Kiedys kupuielm ze 5 numerow cd action i bylo calkeim fajne ale szkoda mi kasy na czasopisma o grach :P A o KSG to mam dosc niskie mniemanie bo ogladaniu numerow u kumpla :P
Wole czytac CHIPa, tak jak kiedys ENTERa. Kiedys ENTER byl swietny, teraz nie wiem bo tylko chipy na polce... |
Cytuj:
Lama. |
A dlaczego nie ma opcji "nie kupuje"?
|
Wolę CDA...
|
Co do tych gier, że słabe dają - może i słabe, ale ja kiedyś kupiłem jeden jedyny numer - i spotkałem tam jedną z najlepszych gier na świecie - STUNT GP (ścigasz sie samochodzikami na baterie). Kiedyś było także Descent 3, nie grałem w to, ale brat mówił że ta gra jest boska...
|
Cytuj:
|
To czasopismo jest KOMICZNE. Swą "rzetelnością" są aż za rzetelni. :P
Jak mozna odjąć grze punkty bo nie śmiga na procesorze 133 mhz. Jak można ocenic grę niżej bo nie ma polskiego instalatora. I już wspomniane brzydkie pudełko. po prostu Own3d! Z gier Gorky 17 , I jeszcze o jakimś księciu gra byla ( super przygodówka) . A tak to kupa. |
@up "Książę i Tchórz" to był :)
Kupiłem kiedyś kilka numerów i czytam je sobie na poprawienie humoru. Śmieszy mnie ten poważny ton w rubryce z listami, drętwy klimat recenzji, tabelka z oceną i ogólna prezencja :) Wolę CDA, które kupowałem regularnie od 2/98, ale zrobiłem sobie niedawno przerwę ze względów finansowych (kupno gitarki elektrycznej wymaga poświęceń :)) |
hmm... odświerzam :D ale tak co widze to nie uwazacie KŚG za good gazetke jak ja ja uwazam
|
To badziewie. Jak nie miałem neta to kupowałem cda. KSG dawało czasami fajne gierki i tylko wtdy kupowałem, fajne tzn. Kangurek Kao :D itp.
|
Ja ogolnie w ogole nie kupuje czasopism o grach. Kiedys KSGRY bylo fajne. A teraz wywalili ta tabelke z podsumowaniem.
I odnosze wrazenie, ze teraz gry sa oceniane poprzez rzut kostka (jak wypadnie 3, ocena 3, itd) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |