![]() |
Re:
Thx all za comments;)
___________________ Siwus : skille jak i eq bardzo przeciętnej urody, jak pamiętam 50+/50+ Eq: pset, crushader helmet, draggy shield, boots więc była beka ;) ___________________ Thristen : thx za przypomnienie historii serva..hmm może jak kiedyś będziesz się nudził wyskoczymy na kilkugodzinny dl huncik or something? ___________________ Odnośnie uhania to byłem uhnięty raz... na zielonym hp rotfl. Więc moge powiedziec że walczyłem o życie do końca. ___________________ See ya in Tibia ! |
spoko filmik ale było widać że ci ktoś pomaga ale respekt za blokowanie ;D
|
Cytuj:
Co to duzo mowic Gratz ;] |
Za***iste to było fajnie ej a tak propo to jak kręciłeś film wmv jakich programow uzywasz jak mozesz to powiedz
|
Dobra wszystko spoko, na bank albo programik albo uhalo go z 2 osoby bo jak mial tego laga, to odlagowalo go z zultym hp... cohcater na bank ma orginal w Rec.. bo na filmiku niewidac myszki... zlozyl to w WMV moze zeby bylo ladniej, albo zeby niebylo widac ze nieuha sie sam dunno..
Moj mala propozycja to wstawinie tego filmuku ale na tibieCam, Btw. skills sie liczy, od 85 juz jest w miare looz. bo na 75 to raczej ciagle hity po 400+ lapy. Agresywnosc potworka tez sie liczy, a czasami Demonek potrafi ladnie zaspamowac ;] a tak pozatym to widzialem jak 35 blokuje ;> w rec... nikt go nieuhal ;] Cya.! |
Cytuj:
|
Ja zamierzam bloknac demona na 35 - tym :P zobaczymy co z tego wyjdzie. Jesli pojde na bank dam filmik :) :)
|
Amagad!
Chyba niektórzy nie czytają dokładnie postów....film w rec jest dostępny co już wcześniej podawałem jak i opinie że uhał się sam a został uhnięty raz na green hp hrhr zresztą można to zobaczyć na filmiku w slow forward....
http://rapidshare.de/files/5761602/demony39lv.rec.html -jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości... ________________ Mam nadzieje że to koniec wszystkich niedomówień i Topic uważam za ZAMKNIĘTY. |
Bardzo ladnie :) ... Gratulacje, niewielu ludzi potrafiloby bloknac demona na tym lvlu
|
Cytuj:
60 knight nie nadaje sie na blokowanie demonow na mase.duuuuże szanse ze padnie.oplaca sie od około 80. a ze ktos gra 4 fun i lubi sie zabawic to idzie na lov lev i bloczy a ze padnie to kij z tym liczy sie ZABAWA.wyluzuj troche. p.s filmik very najs |
-.-
GZ, ale wiecie że nie pobileś rekordu bo Aires z Pacery chyba nie pamiętam na 24 lvl bloczyl demony. SPOX
|
Cytuj:
Jak odświeżasz stare tematy to wiadomo , ten ma z 2-3 miechy wtedy to aires nawet nie myślał pewnie o bloczeniu demona na 24 lvlu :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |