Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Celesta server record -39lv Ek blocked a Demon (Wmv) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53322)

MoGreene 15-10-2005 19:47

Re:

Thx all za comments;)

Siwus : skille jak i eq bardzo przeciętnej urody, jak pamiętam 50+/50+ Eq: pset, crushader helmet, draggy shield, boots więc była beka ;)

Thristen : thx za przypomnienie historii serva..hmm może jak kiedyś będziesz się nudził wyskoczymy na kilkugodzinny dl huncik or something?

Odnośnie uhania to byłem uhnięty raz... na zielonym hp rotfl. Więc moge powiedziec że walczyłem o życie do końca.

Vercenti 17-10-2005 10:13

spoko filmik ale było widać że ci ktoś pomaga ale respekt za blokowanie ;D

MetiuII 17-10-2005 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czoamen
wiecie co ja jakos nie wierze w te durnoty. X( nie wierze ze taki lvl blokuje demony no po prostu nie wierze jak ja mam 140 knighta i moj kumpel 60 knighta i nie daje rady moj kumpel blokowac demonow!!!i nie gadajcie glupot! X(

Ze kupiles chara to nieznaczy ze bedziesz blokowac demony jak ma sie *******ca z przezutem na reke to sie nie uchniesz. A tak na powaznie to jak masz 140 lvl. to ja jestem michal aniol.
Co to duzo mowic Gratz ;]

Demonix Death 17-10-2005 21:01

Za***iste to było fajnie ej a tak propo to jak kręciłeś film wmv jakich programow uzywasz jak mozesz to powiedz

Saviol007 17-10-2005 21:33

Dobra wszystko spoko, na bank albo programik albo uhalo go z 2 osoby bo jak mial tego laga, to odlagowalo go z zultym hp... cohcater na bank ma orginal w Rec.. bo na filmiku niewidac myszki... zlozyl to w WMV moze zeby bylo ladniej, albo zeby niebylo widac ze nieuha sie sam dunno..
Moj mala propozycja to wstawinie tego filmuku ale na tibieCam,
Btw. skills sie liczy, od 85 juz jest w miare looz. bo na 75 to raczej ciagle hity po 400+ lapy. Agresywnosc potworka tez sie liczy, a czasami Demonek potrafi ladnie zaspamowac ;]
a tak pozatym to widzialem jak 35 blokuje ;> w rec... nikt go nieuhal ;]
Cya.!

Platonikus 19-10-2005 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviol007
Dobra wszystko spoko, na bank albo programik albo uhalo go z 2 osoby bo jak mial tego laga, to odlagowalo go z zultym hp... cohcater na bank ma orginal w Rec.. bo na filmiku niewidac myszki... zlozyl to w WMV moze zeby bylo ladniej, albo zeby niebylo widac ze nieuha sie sam dunno..
Moj mala propozycja to wstawinie tego filmuku ale na tibieCam,
Btw. skills sie liczy, od 85 juz jest w miare looz. bo na 75 to raczej ciagle hity po 400+ lapy. Agresywnosc potworka tez sie liczy, a czasami Demonek potrafi ladnie zaspamowac ;]
a tak pozatym to widzialem jak 35 blokuje ;> w rec... nikt go nieuhal ;]
Cya.!

@Odnosnie uhania to 2 razy zostal on uhniety przez kumpla a tak sam wyrobil bez bot itp.:P widac ze majac skile 53/50 nie dostawal hitow 400+ .... roznie to bywa czasem demon wali mocno czase slabo..

DaScH~ 19-10-2005 21:37

Ja zamierzam bloknac demona na 35 - tym :P zobaczymy co z tego wyjdzie. Jesli pojde na bank dam filmik :) :)

Curro 06-12-2005 10:56

Amagad!

Chyba niektórzy nie czytają dokładnie postów....film w rec jest dostępny co już wcześniej podawałem jak i opinie że uhał się sam a został uhnięty raz na green hp hrhr zresztą można to zobaczyć na filmiku w slow forward....

http://rapidshare.de/files/5761602/demony39lv.rec.html -jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości...

Zyziek125 06-12-2005 11:43

Bardzo ladnie :) ... Gratulacje, niewielu ludzi potrafiloby bloknac demona na tym lvlu

Soferim 06-12-2005 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czoamen
wiecie co ja jakos nie wierze w te durnoty. X( nie wierze ze taki lvl blokuje demony no po prostu nie wierze jak ja mam 140 knighta i moj kumpel 60 knighta i nie daje rady moj kumpel blokowac demonow!!!i nie gadajcie glupot! X(

60 knight nie nadaje sie na blokowanie demonow na mase.duuuuże szanse ze padnie.oplaca sie od około 80. a ze ktos gra 4 fun i lubi sie zabawic to idzie na lov lev i bloczy a ze padnie to kij z tym liczy sie ZABAWA.wyluzuj troche.

p.s filmik very najs

Oze'Devile 06-12-2005 16:03

-.-

GZ, ale wiecie że nie pobileś rekordu bo Aires z Pacery chyba nie pamiętam na 24 lvl bloczyl demony. SPOX

Draconis Dragontooth 07-12-2005 03:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oze'Devile
GZ, ale wiecie że nie pobileś rekordu bo Aires z Pacery chyba nie pamiętam na 24 lvl bloczyl demony. SPOX

Jak odświeżasz stare tematy to wiadomo , ten ma z 2-3 miechy wtedy to aires nawet nie myślał pewnie o bloczeniu demona na 24 lvlu :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44.