![]() |
no to mozna chodzic ciala zbierac :))
|
Prośba do życzliwego.
Ja mam prośbę do mądrej głowy, kóra będzie na tyle wspaniałomyślna, aby mi pomóc.
Z okazji 20 lvl moim rycerzem chciałbym pójść i pozwiedzać desert dungeon, zanim wpakuję się tam z ekipą do desert questa. Proszę więc Życzliwego o (w miarę możliwości) zapodanie mapki podziemi pustyni, wraz z krótkim opisem co i jak. Pozdrowienia Aaben |
jest tam taka fajna jedna dziurka gzie roi sie od zerków bierzesz niewidzialność i hmmki i pakujesz po koleji naprawde dużo i szybko zdobędziesz exp :))
módl sie zeby sie niewidzialnosc nie skonczyła bo zobaczyz prawie na 100% niezbyt ładny biały napiś "you ar......" |
Cytuj:
|
W PUSTYNI I W PUSZCZY
no ja sie swoim druidem wybralem tam bylem niezle zajarany tylko jak sie zorientowalem ze nie ma wyjscia
najpierw trafilem na fire devile byly 2 zwialem :) puzniej slimy tez ucieklem a puzniej :/ orc berseker przypalowo mialem jeszcze tylko 1 uha ale nie przydal sie po 1 strzale bylem martwy i tak sie skonczyla moja przygoda na pustyni |
Smierc
Podziemia deserta raczej tylko mozna liczyc na smierc.Juz nie raz slyszalem na trade jak goscie szli na desert questa to gosc z banschee podchodzil.
|
są tam 3 banashe dragów i dl nie ma sporo zerków można spotkać beholdera i 0 fooda co jest najgorsze nie idz tam padniesz szybciej niż myślałeś.
|
2up
po co odswiezasz temat z 2004 roku ? ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |