![]() |
A jaki loot był bo jestem ciekaw :)
|
Wiatrak
Czytaj temat to bedziesz wiedział że loota nie zbieraliśmy tylko wzieliśmy kilka halberd :) |
Super Ss-y. Gratuluje awansu. :rolleyes:
|
Congratulations!! Wyśmienite screan shoty!!
|
No ssy lux teraz skoczymy na dle albo moze necro lub bk a moze hero?? 8)
Pogoadamy w grze jak ktos jeszcze chce sie wybrac z nami na jkis hunt to piszcie, zawsze na dle mozemy isc !;) pokarz jeszcze te kilka screenow z dl's i dragow pozdrawiam Brego! :> |
no Miło :P.....
Ja bylem nieraz palkiem na orc fortes (tylko ze z blokerem) noi raz przezucil sie warlord ja niezdazylem sie uhnac i padlem ale looty mialem :):)):))
|
No no Brego, rozwijasz sie :P Polatamy kiedys po fortecy, zaglebimy sie troszke dalej ;)
|
No mozemy sie pozniej przejsc jak bedziesz grzeczny :D A teraz trenimy dalej :D Pozdro
|
No ,No trzymaj tak dalej ,napewno gdzies polatamy razem :P
|
No trzeba zebrac jakas ekipe i sie wybrac na cos wiekszego, ale to moze jak pacc bede mial :P
|
Screeny są cool. Byłem dziś na Orc Landzie i był moment kiedy myslalem, ze padne. Na szczęscie byłem z kumplem, który mnie wybawił.
Hail Globi !! :P |
Brego to ty???!!!!! Cze tu ja Kwaker Monteki, pamiętasz mnie??? Heh ale urosles od tamtego czasu! Super ss! Jak masz jeszcze to zamieść, chętnie pooglądam!
|
Hehe tak to Ja ;)
No i rosne dale skile znowu wskoczyly i lvl tez :D Jak bede mial cos ciekawego to napewno dodam a z Toba co sie dzieje ?? Pozdrawiam |
:]
heh fajne daj jeszcze:DDDD
|
SPOKO
|
tez bym tak chcial :D
|
Fajne ss'y :) Przyjemnie się ogląda więc spox :D Jak wchodziłem do tematu to myślałem że kolejne beznadziejne ss'y z jakiegoś huntu (mam dość dragów itp)
|
spox ss'y tez chcialbym na orci do orc-f
|
OK
Zdjecia są ok chociaż widziałem lepsze ;)
PS. Jak się robi zdjęcia jaki trzeba mieć program?Podajcie :) |
no nizle ss :P
i tyle sie nagadalem :P haha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |