![]() |
Aff... kolejne kosmiczne dziadostwo w wykonaniu Avagera. Wiesz, jak ja nienawidzę takiego świństwa i jeszcze mi tu linkami do tego zarzucasz.
Cytuj:
Eileen PS: Avager, pożegnaj się ze swoimi 2 punktami energii na reset. To za tę mendę. |
czyli jesli nie ma sieczki to nie ma kluczowych zlych postaci? fajnie =) Pozatym zdrada.... z tego co piszesz to zapowiada sie ciekawie - zolnierz dradzi ludzi bo bedzie chcial walczyc w imie bezmozgich robaczkow - bo wkoncu nic innego tam nie bedzie. Dobrze ze masz juz przemyslany scenariusz.
|
ee ale jak to będzie wyglądało bo zdeczka nie rozumiem o co ci chodzi ztym fakiem :P
Down: sry ale powątpiewam :P |
up up up (juz nie mieliscie kiedy postow pisac :/ ? :) ).
hehe :* nie gram w MW :* no dobra, :> więc informuje że nie robie innych fake'ów jeśli ten nie osiągnie przynajmniej tego czegoś... tzn. nie skończe go...... . CZyli krótko mówiąc nie robie innych fake'ów prócz tego ! EDIT: Scream, czytaj pierwsze posty (lub w innych topicach gdzie opisywałem to). W fake'u będą walki nie tylko z robactwem -.- ale i z innymi rasami oraz "TERRORYSTAMI I REBELIĄ" ! Więc pomyśl... a także mogą zdradzić dla korzyści materialnych... skad możesz wiedzieć o co mają walczyć :) ? |
Robot bojowy plx0r :) (btw. jak o nie Yarpen Zigrin tylko Fakolpet :P)
|
Kiedy zaczniesz robić i wklejać fejka??? tak z ciekawosci pytam:P... i nie rob mnie półgłówkiem
|
Avager a bys mi mogl zrobic zamiast "darth ryba" poprostu Ryba? z gory dzieki
|
Cytuj:
i mi wlasnie chodzi o to, czy mozna byc terrorystom lub kims z rebeli......>.< i po co bylo sie tak rozpisywac na tyle postow?=) |
@Scream:
Może..... jak jest zdrada to chyba wiadomo ..... . |
@offtop plax
Czyli mogę cię zabijać już? Bo tak się dziś przymierzałam... Ale nie chciałam cię bić bez zapowiedzi... :evul: @Yarpen Zigrin I ty Brutusie, przeciwko mnie? Tak, już widzę ten fake... akurat będą 2-3 odcinki i Avager się zmęczy... Albo wogóle nie zacznie? Który już raz tak robi... |
Mam 2 pytania do Avagera:
1. Kiedy zamierzasz opublikowac (okolo) swoj fake? 2. Zrobisz to w nowym temacie czy w tym? PS: Jakie bedzie dlugie? (mniej wiecej ile zdjec? kilka? klikanascie? kilkadziesiat? klikaset? :evul: ) |
up:
Kiedy zamieszcze? Hmm jak skończe robić grafiki potrzebne W nowym Topicu...... Zawsze robiłem minimum 10 fotek..... więc się domyśl ;) . |
Ej tylko zeby to było długie, a nie 5 obrazków i muhahaha koniec -.-'''
|
ja chce być Pilot Transportowca Desantu
|
Ten wstęp przypomina mi taki film "Żołnierze Kosmosu" czy coś takiego gdzie się nawalali z milionami robaczków które były 5 razy wieksze od nich.
|
Taaa to ja mugłbym być kierowcą myśliwca mięndzy gwiezdnego
Albo Naukowcem (ale wole byc pilotem :)) Nick:Turil Velrock Ten fak bendzie (lub powinien) być ciekawy :) :] :) |
Jade z tym koksem!
Chce być "Pilot Myśliwca Między gwiezdnego "
Nick: hymm "Devils Danse" Taniec Djabłów (coś naprawde pasującego :D ) Co to ma by, że tak wybierasz ludzi? Mino to chce być tym pilotem... PS. Devils Danse jest knightcikiem na Refugi i jest pod moją kontrolą :D |
Dobra to ja chce być Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego. Daj nick Dreckon.
|
V Naukowcy
Nick: Norton Plaxxxx |
Zostały jeszcze jakieś miejsca? No oprócz tego prezydenta czy jak mu tam... Ja się zgłoszę może na pilota mysliwca, a w najgorszym wypadku na zaopatrzeniowca ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44. |