![]() |
Cytuj:
Nie wiem chyba mnie nie zainsteresuje ... wole II |
To, co pokazane jest na filmiku, raczej nie zapowiada "Hi-res textures"...Najgorsze gry na trailerach maja super grafe, a tu jest na odwrot ;) Mam nadzieje, ze wyjdzie "ciekawa gra", ktora nie ujmuje legendzie dwojki, ktora do dzisiaj rzadzi :)
|
dobrze ze ludzie czytaja wczesniej napisane posty, zapobiega to fali bezsensownych wypowiedzi.
|
Tak szczerze, zastanawiam sie, jaka mogliby fabule wymyslic :)
|
Ludzie, wam chyba trzeba przeliterować, że to F-A-K-E jest. Raz, że sam w sobie trailer jest obrzydliwy - zlepek low-res renderów z Terragena, i innych progzów do generowania terenów, słabej jakości plansze z tekstem i 0 klimatu... Dwa, że Blizzard nie pisnął od wydania D2 ani słowa o D3 - w przeciwieństwie do poprzedniej sytuacji, gdy od samego momentu rzucenia do sklepów Diablo 1 już było wiadome, jak zakończy się Diablo 2... Trzy, że ten trailer nie ma za grosz Blizzardowskiego klimatu. Cztery, czytajcie żeż do cholery posty innych...
|
Popieram przedmówcę... FAKE jak nic... najbardziej mnie rozbawił napis Diablo III... Jeżeli Blizzard sie dowie to faker może mieć poważne kłopoty ;)
|
@Up:
Wyobraź sobie, że fanarty nie są nielegalne. @Topic: Taaa... Tak nagle po kilku latach od DII, dają trailer DIII... Trochę to naciągane, nie?:p |
nah za duzo nie ma pokazanego =/ ale ja czekam na B&W 2 i HL2 aftermath choc w diablo tez se chetnie zagram
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |