![]() |
Chcialbym zaznaczyc ze guardy widza niewidzialnych wiec po cholere mu niewidka? :D
|
Cytuj:
|
tam jest niezly exp dla niskich lvl
tak mniej wiecej 20lvl ;p ja poszlam tam wczoraj pozwiedzac i stwierdzam ze nudno tam ;P |
Ja dla sorcow polecalbym raczej ghostland bo tam mozesz sie wycofac jak ci many, runkow czy zycia zabraknie a w hellu tak nie mozesz.
Zreszta mag by sie nie pozbyl hordy 6 dsow i 9 ghulli jak ja pallem na 24 8) |
Cytuj:
|
fajne sski TEZ CHCE PALLA!!!!!!!!!!! :baby:
|
Fajne screeny.Gdybyś hciał kiedyś wklejać ss'y na tibia.de lub cos tędy to radze ci obrabiaj je bo widać ci tibie gg :P.Ale widze tesz ze jedziesz na neo+ tak jak ja :D
Neo+ rządzi 8o 8o 8o |
Nice sski :D tez chcem sie tam wybrać powiedz ile brałeś uhów i czy jakieś dodatkowe runki ??
|
Cytat:
--------------------------------------------------------------- Jak się jest sorcem można wpadać z niewidką do domków i zabijać beholdery oprócz dsów i ghuli --------------------------------------------------------------- Beholdery widzą niewidzialnych i ghoule tez wiec poco inv? |
Cytuj:
|
Male pytanko
Gdzie można kupic klucz do hell'a??(prosze o szybką odpowiedż :) )Szukałem go przez pare godzin, ale nie znalazłem :( .
|
A może mółbyś zamieścić mapke jak dojść bezpiecznie do tego miejsca co na SSach, zaznaczajac odrazu jakie potworki gdzie tam wystepuja jesli łaska, i czy jest jakas bramka lvlu?
|
HG sux :D
bez klucz też sie można dostać :P |
hmm gdzie to jest?
gdzie to jest?
|
fajne ss'y nie brakuje mi nieczego w nich gratz za lvl i mily napis jak to nazwales :] szkoda ze cienki loot :(
|
No no no ... powiem, że dobrze sobie tam poradziłes bo ja przeważnie tam padałem bo LAGI PLX :baby: gz lvl i dista baba :rolleyes:
|
Widac ze sie tibia gg uzywa niu niu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |