![]() |
Zapisuje sie.
Enjoy |
Zapisszzzzzzz
|
Cytuj:
Tyle. |
Cytuj:
|
Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak ostatnio...(czyt.1/3 typa nie bedzie grac a prowadzacego nie bedzie przez 2 miesiace: P)
|
wroccie do pierwszego posta, jest link do regulaminu
|
Helloh! Dodajcie mnie do listy, zobaczymy co z tego wyjdzie :D
|
Wyrażam chęć uczestniczenia w turnieju =P
nick na gryonline.wp.pl - Irenecus |
<i maly bumpik.. =p>
Przypominam, ze jeszcze tylko przez 64,5h (do niedzieli do godziny 24:00) mozna sie zapisywac do turnieju =P Poza tym wersja html regulaminu i dodane pare punktow dot. mozliwosci organizatorow =p Have a nice day. |
zostaly jeszcze 4 wolne miejsca, takze kto pierwszy, ten lepszy.
|
jedno miejsce mniej, meh
|
No coz, 'troche' sie przeciagnelo z powodu m.in. padu forum..
Okres zapisywania sie uwazamy za zamkniety. Nasza dwuosobowa komisja ds. turnieju postanowila dokonac podzialu na 7 grup - 6 grup czteroosobowych i jedna piecioosobowa. Awansuja pierwsze dwa miejsca z kazdej grupy + dwoch najlepszych z trzecich miejsc. Losowanie grup jutro. Pozdrawiamy =p |
Mecze grupowe rozgrywamy do przyszlej niedzieli do 24:00, tj. do 6 listopada.
Jak przesylac wyniki, opisane w regulaminie. Grupy rozlosowane - rozklad tu. A tu, jakby sie komus nie chcialo zagladac: GRUPA A 1. slay 2. Surv 3. Badzo 4. Thomisson 5. Gewof GRUPA B 1. hoomik 2. Maniakalny Zabojca 3. Matek 4. Lukis GRUPA C 1. Kaldrick 2. Rethfing on Aldora 3. Gangrel666 4. Scorpionus GRUPA D 1. GhostNieudany 2. vaviec 3. Superman 4. Liado GRUPA E 1. Radix 2. scream 3. Maethi 4. Wieszok GRUPA F 1. PenguinRuler 2. Kamos 3. cafe 4. M@rcin GRUPA G 1. go-fan 2. Arrivald 3. Gtyk 4. Ville_Vallo Zyczymy powodzenia. =p |
ja chcialbym z gory przeprosic zawodnikow z mojej grupy i zakomunikowac ze ja wyjezdzam dzisiaj i bede dopiero w niedziele dlatego dopiero w niedziele bede mogl rozgrywac mecze. z gory przepraszam
|
Ktos moze ma czas teraz z mojej grupy na rozegranie meczyku ? :>
GG : 5247922 |
Liado...a co to za jeden?
|
"GRUPA A
1. slay 2. Surv 3. Badzo 4. Thomisson 5. Gewof" Uuuu... Ľle trafiłem... slay, Gewof... oops... Dobra... W niedziele wyjeżdzeam, wracam we wtorek wieczorem, wiec raczej dopiero w srode bede mógł grać...Ale jeszcze dzisiaj i jutro moge... @Surv @Thomisson Jaki¶ kontakt z wami? |
Cytuj:
Skop im dupska :> |
Chcialbym prosic o kontakt do zawodnikow z mojej grupy. latwiej bedzie nam ustalac mecze czyz nie?
@up Drom stronniczy jest ;< |
@up up up
Nr gg mam wpisany w profilu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |