![]() |
Nareszcie bede mogl przedluzyc sobie PACC :D HAIL TIBIA.PL!! :D
@up: To ma byc takie zachecenie do kupna ;) Rozumiesz? Reklama xD |
DoŚĆ!!!
Jeszcze jedno. Co to ma znaczyc ' masz dosyć nudnego życia facc' ??
Ja nie mam pacca a gra mi się świetnie.Moze gra jest z paccem JEST ciekawsza ale bez niego też jest dobrze. Nie myslcie sobie ze wam pacca zazdroszcze.Sam chce go sobie zalożyć. Ale pamietajcie że JEŚLI MACIE PACCA TO NIE JESTEŚCIE LEPSI OD TYCH KTÓRZY GO NIE MAJĄ!!! |
Cuż mogę rzec.... posiadanie PACCa nie świadczy o tym, ze ktoś jest leprzy jako gracz, bo liczy się również jeśli nie zasadniczo wiedza o samej grze.... pod tym względem zgodze się..... ale z drugiej strony jak ma sie PACCa to jest się lepiej przystosowanym do gry..... ale ogólnie nienależy postrzegać posiadaczy Premiuma jako leprzych..... Liczą się umiejętności..... co nie znaczy ze nie chciałbym PACCa ^^ ;)
|
Nareszcie wszysto wraca do normy muj kolega nie mugl kupic muial czekac asz do dzis;]
|
Jupi !!!! Nareszcie moge przedłużyć PACC :cup: bo mi 1 dzień został ;(
|
ahh.. Ten Pacc
Kurde juz Sie Nie Moge doczekac moiCh uRodziN bo se kaske doStane i se z qMpleM Pacci kupUjemy :evul:. Ze Sie ma paccA to nie znAczY zE jEsT siE nAjlEprZyM pOpRosTu MA lEprzE mozLiWoscI iTd. :]
nick:Gumior lvl:20 skills:61/59 (ciagle rosna) B) BesT sOlo:Mino gUard :confused: BesT tEam: Dragon 8o |
JUPI :D nareszcie tylko na to czekalem 8o
|
FAjnie fajnie!!! juz nie moge sie doczekaćwyników konkursu!!!! :)
|
Cytuj:
Teraz macie do dyspozycji w pełni legalną firmę do tego płatnika vat. Czy mogą być leprze referencje? |
wreszcie bedzie można kupic pacc!!! :p
-odrazu se moze zamówie!!! B) Sokol Palladynek level: 15 8o Mlevel:8 :mag: profesja: Palladin :lucznik: |
Cytuj:
@topic: No, no drom sie postaral, masz w planach cos wiekszego :P zycze powodzenia. I nie kieruj sie tym ze pierwszy milion trzeba ukrasc :). |
Niespodzianka
Ok ok ale ile dobrze popatrzyłem to miała być dla wszystkich niespodzianka :(
|
mam cos na sell
yO wszystkich mam na sell postać nick lord maruch wszystkich zainteresowanych prosze pisac w tym temacie sprzedam za jednyne 180zl;)
|
Cytuj:
@Sknerus22 To to jeszcze nic. Mój kolega do mnie w Tibia: xxx says: nieic tam bo wszendzie jest durzo ludzi |
ja bez pacca zrobielm 54 lvl i jest dobrze ;)
a te nooby co na 20 lvlu~~ kupuja pacc to strata kasy.. lepiej mi kupcie ;) |
Cytuj:
BANUJCIE GNOJA BAHAHHAHAHAHAHA TIBIA PL ZBANOWAC GO ZA OFF TOP ON WYKRACZA REGULAMIN BAHAHAHBABHBHABHABHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA :evul: |
Nom. Pytanko.
Oki. Tibia mi nie działa. Jest napisane że serwer jest nie dostepny! Co mam zrobić? Nom. Nie che stracić konta! Mam 11 lvl. Ula Zareba. Zróbcie cos z tym! :( :( :( :( :( :( :( :( :( ;( ;( :x: :ban:
|
Ehh...
Kumpel kupil pacca.. I wlasnie pacce na tibia.pl byly "wylaczane" wlasnie w tym czasie.. I do tego czasu kumpel go nie ma.. Dokladniejsza data zamowienia pacca to: 22.09.2005.. Prawie miesiac.. Ciekawe ile jeszcze sie naczeka;)
Pozdro.. Nie mam za zle.. |
Wreszcie :)
|
Pewnie dzięki tobie na twoim serwerze niema zadnego kolesia z PACC'em ):
I właśnie mi o to chodzi.... :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |