![]() |
Cytuj:
|
No to jak o runach to mi sie wydaje ze oplaca sie tez energy fieldy ;)
|
Ja mam pare pytań, być może odpowiedzi na niektóre z nich znalazł bym w innych tematach, ale chciałem zapytać o wszystko razem;]
1. Jak to jest z runą Animate Dead? Można nią animować tylko potwory convinceable i summonable czy tez te inne? 2. Czy run PACCowskich mogą używać FACCe? 3. Czy siła z jaką paralizuje runa paralyze zalezy od mlvla i lvla? Z góry dziękuje, a jeżeli jestem idiotą, który po raz kolejny powtarza te same pytania to przepraszam :( Edit: @Down Ale w opisie runy pisze chyba, że szkielet ma takie same statystyki jak potwór... |
1.animate ded.Celujesz nią w jakiegos TRUPA(nie człowieka)i przyzywasz szkieleta zawsze szkieleta możesz mieć takie 2(szkielety).
2.chyba tak ale niejestem pewien... 3.nie paraliż trwa 10 sec tak czy siak. |
Co do run
A właśnie na www.tibia.pl w dziale magia runiczna gdy klika się na jakiś link z opisem runki napisane jest cena runki w danym mieście ale o co z tym chodz próbowałem kupić już gotową rune ale NPC milczy ...
Z góry thx... |
Może gadałeś nie z tym co trzeba? Przewarznie są to ci, u których można było kupować blank runes. Ważne jest też, aby wymówić poprawnie pełną nazwę.
Dialog: Hi <nazwa runy> yes. Albo, jak nie znasz: Hi spell runes <tu ci poda rodzaje run jakie sprzedaje. Wybierasz kategorię np: > Missile runes <podaje ci nazwy wszystkich run z tej kategorii> Heavy magic missile yes |
NPC trzeba powiedzieć np:
Hi heavy magic missile rune yes bye Najważniejsze żeby powiedzieć rune ! i dobrze wypowiedzieć nazwę ! Pozdro AmAr |
Sprawdze...
Sprawdze to ale chyba dobrze mówiłem nazwe spróbuje jeszcze raz.
PS :Gadałem z NPC sprzedającym blank rune. |
A ja też dorzucę swoje trzy scaraby. Czy mogę atakować MOJEGO summona? Jeśli tak, to czy on zaatakuje wtedy mnie? I czy jak go zabiję to może coś z niego wypaść? Z góry dzięki za odpowiedź.
|
Cytuj:
|
Pytanko
Ja mam pytanie,w jakim czasie sie mana regeneruje?
|
Z każdym nowym levelem:
Knight - regeneracja many 1 punkt co 12 sekund. Gdy wykupisz promocję: 1 punkt życia co 4 sekundy, mana bez zmian; Paladin - regeneracja many 1 punkt co 8 sekund. Gdy wykupisz promocję: 1 punkt życia co 6 sekund i 1 punkt many co 6 sekund; Sorcerer - regeneracja many 1 punkt co 6 sekund. Gdy wykupisz promocję: 1 punkt many co 4 sekundy, życie bez zmian; Druid - regeneracja many 1 punkt co 6 sekund. Gdy wykupisz promocję: 1 punkt many co 4 sekundy, życie bez zmian; A następnym raem - szukaj -.- Było już o tym setki razy. |
Knight - regeneracja many 1 punkt co 12 sekund.
update blz ? 8o mnie sie wydaje ze 8 sekund po 2 many :D bez promocji |
Ja tam nie wiem - sugerowałem się turtorialem :P A knightem nigdy nie grałem. Zresztą - może sobie sam poszukać.
|
Pytanko.
Jeśli posiadamy jakąś runkę leczącą w backpacku (np. Ultimate Healing Rune) to nie wystarczy napisać jej inkantację (Adura Vita) w oknie dialogu (tak jak używamy zwykłe zapamiętane czary) zamiast klikać Use with... i póżniej na siebie?
|
Nie-nie wystarczy. Tak gra nie działa.
|
Cytuj:
|
Czy rozdzke trzeba trzymac zamiast broni czy mozna ja trzymac tam gdzie sa taki strzaly? czy wtedy bedzie dzialac??
|
Tak-musisz trzymać ją w miejscu na broń.
|
Dzieki wielkie ale mam jeszcze jedno pytnko malutkie GDZIE MOGE KUPIC Spell Book na thais bo szukam u wszystkich NPC i nie ma
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48. |