![]() |
Te dzwieki sa... niepokojace :>
Uwazajcie zeby nie wpedzic sie w hipnoze i nie pozabijac rodziny ];> |
Cytuj:
I ogolne pytanie do wszystich (w celach badawczych): 1. czy macie dobrze nalozone sluchawki (lewydzwiek na lewym uchu i prawy na prawym:D) Sprobojcie jeszcze dostroic ten dzwiek, zeby was niedenerowal. Przyciszcie troszeczke:) Bo sie ****a czuje jak jakis nienormalny - wszystkich to drazni a mnie relaksuje:D |
Matek- ty jestes normalny tylko oni nie potrafia sie wyciszyc i medytowac :P
|
Grrrr.. W moich sluchawkach dziala tylko lewy 'glosnik' i to troche ssie... Niby cos czuje ale nie wiem co.. :P
|
... fajne to to jest , zrobiłem se dźwięka od częstotliwości minimalnej do maksymalnej w minute i po 20 sekundach wysiadłem , bo pisk omało mnie nie zabił , ale te gotowe są fajne np. helikopter , deszcz , fale ... już nie będe tworzył własnych bo ogłuchne chyba ... wcześniej słuchałem odwrotnie niż trzeba było (lewe w prawe ucho i odwrotnie) ale różnica jest minimalna , łeb mnie boli , to zaczynam słuchać , super ulga , ale jak przestane słuchać znowu łeb mnie napierdziela i to dużo mocniej ... jak nałóg ...
PS . jak zamykam oczy żeby nie lampić sie na kompa , to dostaje jakiegoś skurczu i mi powieka lata , a jak patrze na te kolory to mi sie zaczyna jakiś płytki i szybki oddech robić :/ ... |
pierwsze oznaki padaczki... uwazaj, niedlugo zginiesz ;)
|
nie moge uzyc komendy save as, nie moge rowniez otworzyc wizualizacji - sam dzwiek. wie ktos dlaczego?
|
... options "flash window" i rozciągnij zdeczko okno i powinno być , mozesz w opcjach zmienić też jakie kolory mają migać , ale ja sie w to nie bawie , bo te kolory są najgorsze ... dźwięki są znośne , ale chyba działa bo jak padłem w Tibii to sie nawet nie wkurzyłem ...
|
:F Dla mnie to jakies monotonne dzwieki, ktore troche nie dzialaja, nie denerwuja, nie uspokajaja, tylko bol w klatce piersiowej czulem ;(
Btw. jesli juz to mnie uspokaja deszcz... kap, kap, kap... mokre wlosy krople splywajace po twarzy, tak moge zasnac... |
Ja mam (poważnie) lęki spowodowane komputerowymi potworami.
Jak siedzie w sluchawkach i wsluc***e sie w pojedynczy, dziwny dzwiek i gapie sie w nieruchomy ekran, to wręcz czuje, ze za chwile mi wyskoczy jakaś drąca się morda.. :/ |
Cytuj:
1) przeczytalem iz jednego czlowieka ten program upośledził(patrz.dostał świra) a nie byl na nic chory,po prostu jego mózg nie umiał sbie z tym poradzić. 2) tego typu zeczy wplywaja na psychikę iobniżają umiejętności uczenia się/pracy , wydajnosci. 3) kiedys byl w Focusie artykul jak uzytkownicy takiego programu nieswidomie przelewali kase na konto producenta 0.o po hipnosce oczywizda. |
Cytuj:
|
Posłuchałem tego kilka minut ale mam dość, jakieś takie dziwne uczucie i mam wrażenie jakby coś mi uciskało klatke piersiową i jakbym miał płytki oddech ..
|
Po tym, co napisał Fotogeniczny, wolę nie ryzykować:D
A nie znacie czasem linka, do programu, który wyświetla na ekranie na ułamek sekundy obraz, działając na mózg metodą podprogową? Bo by mi się przydała podświadoma motywacja do nauki:D |
Na poczatku wydawal sie ten program ciekawy :D
Ale jak teraz przeczytalem wszystkie odpowiedzi to lepiej dam se siana, nie ryzykuje 8o. |
Ja bym chetnie zaryzykowal. I tak bardziej juz nie moze mi sie pogorszyc. Ale niestety widze tylko taki komunikat " c:\windows\syste32\autoexec.nt. Ten plik systemowy nei nadaje sie do uruchomienia aplikacji systemu MS-DOS lub Microsoft Windows. Wybierz przycisk zamknij, aby zakonczyc dzialanie aplikcji" Czyli sobie posluchalem :( :(
|
[quote=Fotogeniczny]Interesuje sie tym tematem od czasu jego powstania i mam zamiar okazac wam ,,soczyste smaczki'' jego dzialania:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mnie na poczatku bolą oczy a potem nic.
|
@Off Topic
Cytuj:
|
A ja mam pytanko - czy jako nerwicowiec (prawdopodobny) jestem w stanie używać tego programu bez konsekwencji?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |