![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niektórzy widzą w byciu za PO taką złą rzecz.
Przecież PiS jest takie pro rodzinne i antypedalskie i w ogóle wszystkich udupić i cenzurę wprowadzić... STFU frajerzy... |
Cytuj:
Tak jestem za PO...Ciebie to smieszy??? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tepic nalezy jedynie glupote i uprzedzenia... |
Cytuj:
|
tiaaa...
tylko że oni nie walczą o sprawe Polski, tylko o swoją... każdy wie że to mini bojówka LPR-u i że ślepo wierzą w Romana, a jak ktoś im powie że upodobniją sie do nazistów/faszystów (bo nacjonalizm to to dla mnie nie jest) to z miejsca jest pedał, żyd i sprzedawczyk... "albo jesteś z nami - "wielkimi patriotami", albo jesteś zdrajcą" |
Cytuj:
Polska dla Polaków! Ziemia dla ziemniaków! Pasta da zębów! Szkoła do dupy! Żółwie na Madagaskar! |
Cytuj:
Z tym krajem dawno się zaczęło pi******ić... nagle zjawił się dobry kandydat na prezydenta (mówie o Tusku), to od razu wszyscy doszukują się na niego haczyków w stylu popieranie gejów i przodków z Wermahtu. Za taki kraj, takich ludzi nawet się walczyć nie chce... Ps. Żeby nie było pedalstwo mnie obrzydza, ale jakoś nie spisuję od razu na straty tych ludzi... |
kaczyński wygrał i dobrze . wreszcie :) Zbigniew Ziobro będzie miał wolną ręke i z Romanem giertychem i wszystkich rozliczą z --- brania łapuwek , korupcji ... itp.
|
uno - zastanawiam się, czemu temat zszedł na wybory... ale no cóż..
due: @zajac465 i dobrze? taaaaak.. naprawdę, szczególnie, że od razu podziękowania ojcu Rydzykowi i Lepperowi za poparcie.. toż se ładną parkę przygruchał.. ja bym nie chciała by tacy mną rządzili.. d. Taube |
tragedia...
viva nowa Polska, niechże króluje Radio Maryja i Nasz Dziennik! |
Młodzież wszechdupska?
Cytuj:
Niech wypierd@l@ją, szkodniki. Komu oni do szczęścia potrzebni? Ci co się wypowiadają w tym temacie i są za mw to zapewne się z nimi nie spotkali. Poza tym, fajnie sie takich wyzywa. Idzie grupka 10 osób z glanach a ich też 10 i wrzeszczycie do nich "naziści". Potem fajna kłótnia jest. |
Jaka jest MW kazdy widzi. Co tu komentowac.
Banda kretynow i dzieciakow... |
Cytuj:
MW to ku[pii]***a[pii]w du["odbyt"] ***[pii]e. Cala prawda - Młodzież Wszechpolska jest jak proszek do prania, dwa tysiące czterysta pięćdziesiąt dziewięć i pół w jednym - w tym przypadku faszysci, skinZy, idioci..... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:10. |