![]() |
Bigggggg Gratz!!! chodz na poczatku myslalem ze nie dasz rady :| ale wygrales xD
|
Tu zawsze takie cioty pisza?
Eli chodzilo ze jest pierwsz EK SOLO (bez mw-ow) Ale tez sie mylil bo nie zrobil tego solo tylko za pomoca uhbota... Gz? nah... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
quest niezly
wykonianie bardzoo srednie biorac pod uwage ze caly czas sie uhal na gren (czasem po 2 razy tez, uhbot) rozumiem zeby sie uahc co chwile gdy sie jest otoczonym ale na cholere sie uhac na 2000 hp jak jest sie z 1 demonem kolo siebiedzieki temu koles lal demce 2 razy dluzej ale co mi tam moze chociaz zarobil;] mial powtorke z anihilatora;] |
nom zrobil to solo ... ale co ztego jak ma teraz bana za macro use ... oj nie ladnie eli .. chyab auto uh .. :D
|
Najpierw poczytajcie forum.tibia.com i dopiero sie wypowiadajcie w tej sprawie.
n00bz...:confused: |
Xd
Gtz ten Eli to cyc szkoda ze ma teraz bana ELi GoGO 200lvl :) Pozdro All 100+ XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
1 byl et :) 2 goethi mac~~ z solery :) i 3 eli ; > goethi to robil na 150+ chyba o ile sie nie myle ; >
|
Cytuj:
i co mnie to obochodzi, ze jestes glupi czy tam pierwszy : |? |
Cytuj:
|
Buuu, a mi wyskakuje limit i filmiku nie moge zobaczyć ;(
|
WIELKIE GZ DLA WYKONAWCY OMG ! JESZE B ROBE zlootowal xD rozwalil all a ekipa szczesliwa sie wbila po questa haha GZGZGZGZ! :cup:
|
Cytuj:
|
Knight !!!!
EEELLLIII RRRRRRUUUUUULLLLLLEEEEEESSSSSS 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o mój idol ti ELI !!!!!!! i wszyscy KNIGHTCI :D :D :D :D :D :D :D :D :D na adlora !!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i glupi customer support sie zabawil. Pa Eli ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
f axe to na kazdym serveze minimum 8k (djin shop) za takiego questa sorc chce 30-50k w przypadku gdy przezyje 100k jesli padnie 10 osob to wartosc minimalna co do questa a ze zrobil go calego sam mysle ze wzial 50k od lebka 10*50k=500k a 10 bp uh to on stracil na samo wejscie -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |