Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   domek mikolaja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53961)

Królik_Kwik 01-11-2005 09:07

czy bedzie sw mikolaj w tym roku ?? a gdyby byl to czy bedzie w kazo ?? a gdzie dokladniej w kazo ??

Yamiii 02-11-2005 09:07

n/c. :/. Mikołaj nie rozdaje eq jak juz ktos wczesniej powiedzial. Jedyne co dostalem od pomocnika to gruszke -.-'.

Harven 02-11-2005 18:10

Mikołaj pojawia się w każdym mieście, najczęściej kolo depo(w carlin ostatnim razem był w barze mlecznym) Rozdaje pomarańczki itp. Ja rok temu dostałem 10 pomarańcz :P Czekam na śnieżki ^^

Bubi Andiw 03-11-2005 09:09

To, że któryś z was dostal od mikolaja jakies owoce, nie oznacza, ze ktos inny nie mogl dostac jakiejkolwiek czesci eq... lols

Rycerz Damissimo 08-11-2005 17:56

Hurra! Święty Mikołaj rozdaje prezenty! Ja w tym roku byłem grzeczny, nikogo nie zabiłem i z tego powodu chce pluszowego misiaka! :-P

Jabadabadu 10-11-2005 08:28

hehe Stary dziad rozdający prezęty! o tym marze!!

Kulej 10-11-2005 12:06

Mikolaj jest OK

ja rok temu od mikolaja ktorego spotkalem w venore dostalem 10k i p seta. sie tak zdziwilem myslalem ze daje sniezki albo co innego bo kumpel dostal sniezki a tu ja wylapalem p seta i 10k.masakra ja normalnie kocham mikolaja i teraz bede go szukal codziennie,bedew wedrowal z miasta do miasta codziennie (minimum 2razy dziennie) :D

Boner3773 10-11-2005 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kulej
ja rok temu od mikolaja ktorego spotkalem w venore dostalem 10k i p seta. sie tak zdziwilem myslalem ze daje sniezki albo co innego bo kumpel dostal sniezki a tu ja wylapalem p seta i 10k.masakra ja normalnie kocham mikolaja i teraz bede go szukal codziennie,bedew wedrowal z miasta do miasta codziennie (minimum 2razy dziennie) :D

takim jak ty należa się ostrzeżenia/bany za gadanie głupot!!
mikołaj daje tylko i wyłącznie jakieś pomarańcze etc. jak wyżej ktoś powiedział.
pozatym mikołajowa hatka jest po to, by gdy w postman queście masz zadanie dotyczącej skrzynki mikołaja (quest spoiling-nie powiem więcej).

pozdrawiam...

aa..i btw. co roku bezie mikołaj.

Popq Saphira 14-11-2005 07:31

a po co wam ten mikolaj on dopiero bedzie w grudni... a jak daje pomarancze to super...
-.-''
:mag: uwaga dzieci sd leci ;)

PinGOnE 14-11-2005 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Light Monk
Chrzanisz! Ja grałem w tibie 7.2 jeszcze na modemie i tibia nie kryje przede mną tajemnic. Św. Klaun rozdaje wszystko nawet 200 lvl ci da ja chcesz!!!
No i to byłoby na tyle, ale się oplułem :/

Nie wiem czy to mial byc joke czy na serio mowisz ... jesli to joke to wcale nie smieszny , jesli mowisz na serio to .... to wez odstaw najlperw te prochy a pozniej sie wypowiadaj bo chyba juz ci na oczy pada :/

mikolaj i 200lvl phi ...

BleF 15-11-2005 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE
Nie wiem czy to mial byc joke czy na serio mowisz ... jesli to joke to wcale nie smieszny , jesli mowisz na serio to .... to wez odstaw najlperw te prochy a pozniej sie wypowiadaj bo chyba juz ci na oczy pada :/

mikolaj i 200lvl phi ...

Niewiem ale moze mu chodzilo o to ze nawet 200levelom ale wątpie...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kulej

A ja dostałem golden helmet ale sie nie chwaliłem... :evul:

Goollintani 15-11-2005 18:59

Podobno 1 człowiek który spotka mikołaja dostaje Green Tunic czy jakos tak
A i domq tego mikołajka jest na vedze ale jest zamkniety i nikogo nie ma za to lezy green tunic i red robe... i coś tam jeszcze

Lord Nick 15-11-2005 20:13

ja tam nie wiem co daje ale wiem że chatka jest do postmana bo już go robiłem i w pewnym momencie trzeba przenieść bag z życzeniami do skrzynki kolo chatki...

Master of Adek 12-12-2005 12:19

domek mikolaja jest na VEDZE. to prawda ze czasami strzeze go YETI. ale ja szedlem tam to nic nie spotkalem. tylko POLAR BEARY I WINTER WOLFY. :) :) :) :)

krzysiek_92 12-12-2005 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master of Adek
domek mikolaja jest na VEDZE. to prawda ze czasami strzeze go YETI. ale ja szedlem tam to nic nie spotkalem. tylko POLAR BEARY I WINTER WOLFY. :) :) :) :)

Taaaaaaak jasne yeti a może od razu Orshabal?? Ty wiesz co to wogule jest??? Przestan sie mądżyć i udawac za wysokiej sławy eksperta bo ty nim nie jestes.Ludzie dajcie spokuj mikołajowi będzie ja wprowadzą updejta, a na razie zakończmy ten temat(a propo yeti rodzi sie losowo na wyspach i nikt nie wie gdzie)

Regaster 12-12-2005 21:10

A dla mnie mikołaj to zabawa :) pamiętacie hallowen? :D nie musze tłumaczyć co sie działo ^^ fajnie poprostu spotkać mikołaja i dostać nawet pomarańcze poprostu frajda 8o

Budgie 15-12-2005 09:56

Domek jest na Vedze ... (jedna z zimowych wysp) poplynac mozesz tam bez wzgledu na to czy masz pacc czy nie, a kolo poprzez ktorego mozesz sie tam dostac znajduje sie na północ od carlin omFg .... mikołaj znajduje sie w kazdym miescie tibii -.- np: w Venore jest pod dpo ...

levis 19-12-2005 07:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Królik_Kwik
mam pytanko. gdzie jest zimom domek mikolaja i co
zrobic aby dostac od niego prezent. bardzo prosze o odpowiedz

Wiem, że chodzi gdzies w thais.Ja go spotkałem pod depo w venore i w ab i tego goscia co qpuje mace

Damq 19-12-2005 09:07

Domek mikołaja znajduje się na Vedze, poszukaj to znajdziesz, w koło biegają renifery, a w domku stoją soft bootsy :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04.