![]() |
czy bedzie sw mikolaj w tym roku ?? a gdyby byl to czy bedzie w kazo ?? a gdzie dokladniej w kazo ??
|
n/c. :/. Mikołaj nie rozdaje eq jak juz ktos wczesniej powiedzial. Jedyne co dostalem od pomocnika to gruszke -.-'.
|
Mikołaj pojawia się w każdym mieście, najczęściej kolo depo(w carlin ostatnim razem był w barze mlecznym) Rozdaje pomarańczki itp. Ja rok temu dostałem 10 pomarańcz :P Czekam na śnieżki ^^
|
To, że któryś z was dostal od mikolaja jakies owoce, nie oznacza, ze ktos inny nie mogl dostac jakiejkolwiek czesci eq... lols
|
Hurra! Święty Mikołaj rozdaje prezenty! Ja w tym roku byłem grzeczny, nikogo nie zabiłem i z tego powodu chce pluszowego misiaka! :-P
|
hehe Stary dziad rozdający prezęty! o tym marze!!
|
Mikolaj jest OK
ja rok temu od mikolaja ktorego spotkalem w venore dostalem 10k i p seta. sie tak zdziwilem myslalem ze daje sniezki albo co innego bo kumpel dostal sniezki a tu ja wylapalem p seta i 10k.masakra ja normalnie kocham mikolaja i teraz bede go szukal codziennie,bedew wedrowal z miasta do miasta codziennie (minimum 2razy dziennie) :D
|
Cytuj:
takim jak ty należa się ostrzeżenia/bany za gadanie głupot!! mikołaj daje tylko i wyłącznie jakieś pomarańcze etc. jak wyżej ktoś powiedział. pozatym mikołajowa hatka jest po to, by gdy w postman queście masz zadanie dotyczącej skrzynki mikołaja (quest spoiling-nie powiem więcej). pozdrawiam... aa..i btw. co roku bezie mikołaj. |
a po co wam ten mikolaj on dopiero bedzie w grudni... a jak daje pomarancze to super...
-.-'' :mag: uwaga dzieci sd leci ;) |
Cytuj:
mikolaj i 200lvl phi ... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Podobno 1 człowiek który spotka mikołaja dostaje Green Tunic czy jakos tak
A i domq tego mikołajka jest na vedze ale jest zamkniety i nikogo nie ma za to lezy green tunic i red robe... i coś tam jeszcze |
ja tam nie wiem co daje ale wiem że chatka jest do postmana bo już go robiłem i w pewnym momencie trzeba przenieść bag z życzeniami do skrzynki kolo chatki...
|
domek mikolaja jest na VEDZE. to prawda ze czasami strzeze go YETI. ale ja szedlem tam to nic nie spotkalem. tylko POLAR BEARY I WINTER WOLFY. :) :) :) :)
|
Cytuj:
|
A dla mnie mikołaj to zabawa :) pamiętacie hallowen? :D nie musze tłumaczyć co sie działo ^^ fajnie poprostu spotkać mikołaja i dostać nawet pomarańcze poprostu frajda 8o
|
Domek jest na Vedze ... (jedna z zimowych wysp) poplynac mozesz tam bez wzgledu na to czy masz pacc czy nie, a kolo poprzez ktorego mozesz sie tam dostac znajduje sie na północ od carlin omFg .... mikołaj znajduje sie w kazdym miescie tibii -.- np: w Venore jest pod dpo ...
|
Cytuj:
Wiem, że chodzi gdzies w thais.Ja go spotkałem pod depo w venore i w ab i tego goscia co qpuje mace |
Domek mikołaja znajduje się na Vedze, poszukaj to znajdziesz, w koło biegają renifery, a w domku stoją soft bootsy :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04. |