![]() |
19:53 Za***iscie duże lagi..
Więc gówno prawda. :( Cipki coś się nie staraja. |
Bez tematu
A ja już myślałem że łącze trzeba wymienić...nieźle mnie nastraszyliście ;)
|
Agrh ...
Wkońcu... zmieniłęm nawet przeglądarke na firefox`a przez to .... :confused:
|
a tak w ogóle, to w newsie PACC powrca jest wyrażnie:,,wyniki konkursu będą do końca tego tygodnia". a ten tydzien sie skonczyl... ;(
|
Nyyyyyyh, czytaj wszystkie posty, albo czytanie ze zrozumieniem sie klania. -.-
|
Myślałem, że chodzi o wybór kaczki i ptasią grypę, a tu ostrone chodzi. Fakt miliony ludzi nie mogło posta bezsensownego wpisać
|
Prawie nic się nie stało oprócz tego że sraciłem konto i nie mogłem już go odzyskać.I rzucam tibie!!
|
eh..... :(
No naszczeście tibia.pl dostępna narszcie moge popisać na forum 8o
|
Nareszcie ! :D
Noo super :D Nareszcie stronka działa a tak nudno było :p Super Super i jeszcze raz super
|
Tibia.pl is back...
Nareszcie tibia.pl dziala a juz myslalem ze to cos powaznego :/
Nareszcie nowe posty a propo moich filmow... zazwyczaj pojazdy ale to jest nic w porownaniu do np.: "21(chyba) knight blokuje dragona a 17(chyba) palladyn uderza(!) ze szczal(lol) i hmmow" to narazie najbardziej zjechany post wedlug mnie :] |
A co z lagami na światach ??? Kiedy to naprawią :/
|
lol, bylem przekonany ze temat dotyczy braci Kaczynskich ;]]]
|
kiedy wyniki konkursu -.- macie opóznienia
|
Cytuj:
|
dabek wiesz cos o tym?
|
Aa to dlatego nie moglem wejsc na stronke przez tydzien.Dobrze ze juz naprawili.
|
a co z wynikami? Miałby być do końca zeszłego tygodnia. A wyników nie ma. Rozumiem, że strona nie działała, więc w niedzielę ich nie mogło być, ale to, że strona nie działała to nie znaczy że nie mogliście się zastanawiać. A umieszczenie wyników na stronie do 10-15 minut. No może troche dłużej, le napewno nie 24 godziny, czy dłużej
|
Właśnie! Ile można czekac? Myśle ze wybranie jednego rysunku to nie taka ciężka praca!!! X(
|
mysle, ze ban dla idiotow ktorzy nie umieja czytac to jeszcze mniejsza praca...
|
lol
Cytuj:
ale mogli by juz znalezc najlepszy rysunek. to juz trwa PONAD tydzien, spodziewalem sie ze nagrody beda juz w poniedzialek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |