Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Unofficial Berylia War Movie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54131)

Drita 27-10-2005 20:23

farmer haha xD
Drachu wiesz widzialem te twoje ataki jak zabiles jakiegos 43 elite knighta z brasssssssssil oj to bylo super jeszcze ci bylo szkoda sd na niego ^^
i podje@!#$% z althunusem do ktorego nic nie mam dragon lance ^^
dupe lizac lubisz twoj kolega z aldory dzis mi to on opowiedzial jak on nie lubi swe, nl, bw mam na mysli ze z twojej gildi on jest na aldorze btw dupke lizac to ty potrafisz jestes tak jak powiedzial jeden z forumowiczuw tyle warty co thief wal'dek z "za***ist***"" pvp tylko spojrzec na jego death liste :<

Telupeje 27-10-2005 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Nie dziwie się, że nie lubisz mnie, Waldasa i Althunusa. W końcu jak to nas nazwano :
"Jesteśmy zdrajcami narodu polskiego ponieważ poparliśmy DT i BW w wojnie przeciwko GG"

Mylisz się. Ludzie mają bardzo sensowne powody żeby was nie lubić i nie chodzi mi tu o dołączenie do DT czy BW. Za to wy nie macie sensownych powodow do zabijania ich. Na Beryli tracisz czas, bo Althunus prędzej czy później będzie hunted za swoją głupote, a wtedy zapewne dużo osób zechce cie za***ać.; p

Lord Dreathan 28-10-2005 06:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Logo
Wierz mi, wiem wiecej od Ciebie =)
Smieszne jest to ze na aldorze byles w gildi ktora walczy z bw a na berylii cos cie nawrocilo?
Jeszcze jedno, "former member of del'toro" ? mam sie smiac? former?

Nie muszę się z tego tłumaczyć :)

A "Former" to znaczy były jakbyś nie wiedział pacanie =o

@Telupejek

ZAMKNIJ MORDĘ WĄSKI ! XD
I tak nie pójdę z wami na new serv

Telupeje 28-10-2005 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
@Telupejek

ZAMKNIJ MORDĘ WĄSKI ! XD
I tak nie pójdę z wami na new serv

Hi.
Hunted by Mevar.
Yes.
Bye.

Logo 28-10-2005 15:17

Althunus sie odezwal :o

Mastro 29-10-2005 08:20

ow

film nice
ywis akak here

Drita 29-10-2005 09:30

Ywis akak o 14 latek there prooly new owner huhehe >:
stary byl z bydgoszczy =)

Wobunio 23-11-2005 19:20

;p

Nice xD:)))
szkoda ze TUsiek wtedy nie padl ladniej by bylo xD:P
pozdro :)

xddddddddddd

Wobunio 23-11-2005 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Mylisz się. Ludzie mają bardzo sensowne powody żeby was nie lubić i nie chodzi mi tu o dołączenie do DT czy BW. Za to wy nie macie sensownych powodow do zabijania ich. Na Beryli tracisz czas, bo Althunus prędzej czy później będzie hunted za swoją głupote, a wtedy zapewne dużo osób zechce cie za***ać.; p

Zgadzam sie z tym !! xD

Koronowany rycek 23-11-2005 19:33

A Ja Jestem Za RybĄ.... Hostnij Na Cos Innego Tylko Nie Na Rapida ... Bo Mam Limit:(

Tjikuzu 24-11-2005 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drita
Ywis akak o 14 latek there prooly new owner huhehe >:
stary byl z bydgoszczy =)

Jest jeden Ywis akak -.- mieszka w Pile i chodzi ze mna do klasy lol i ma hunta od knightasolo ale wy brednie piszecie ;d

Aldruhn of Aldora 24-11-2005 18:32

Zabilem Cie na Aldorze to widze z "qmplami" z bw na Berlyi kozaczysz?:P
Film nienajgorszy...

Virius the Master 25-11-2005 11:32

Fuck Black Widows!

Nienawidze ich... za nic miałem 20 k zapłacić... Ja, biedny 48 royal paladin pod presją 57 elite knight i 68 royal paladin, tracąc 2 bp of uh zapłaciłem im...

A co do filmiku:

Nice.

miszak123 25-11-2005 11:57

Moze zaraz ściągne ;)

Dethmar 25-11-2005 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora
Zabilem Cie na Aldorze to widze z "qmplami" z bw na Berlyi kozaczysz?:P
Film nienajgorszy...

Ja go zabilem na berylia ;]
Wy polacy w BW jestescie tacy ciency ze omg... Rior'dian padl ty padles ale i tak ,,drecha" lubie XDD
Vexmin/Soyaos

Patrick II 22-12-2005 10:09

PozDroo

Siemka Sir pamietasz mnie jeszcze ? jak nie to napsz do mnie ja napisze do ciebie i powiem ci kim jestem :P

ripper 22-12-2005 12:27

Stary... Ironi? Nareszcie w jakimś ***** to usłyszałem. Trooper to jeden z moich ulubionych kawałków. Co do filmu to pokazałeś dobre akcje, ładnie skleiłeś, dużo akcji mało shitów. Rób więcej jak będziesz miał materiał.

Lucas I 22-12-2005 18:28

Super film ;D

tez gram na berylii daark pallek moze pamietasz brat daark bloode jestem ale on mial haka i gra deno asto

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56.