![]() |
hehe fajny pomysl. Kubek mi sie podoba i pewnie sobie kupie :P
|
Cytuj:
|
Ten kubek jest super:D Bym sobie kupiła, gdybym kase miała... Ale może w końcu dostanę te wypragnione kieszonkowe hehehe :D
Ejjj ale Wy (niektórzy) mówicie "Więcej proszę"... Co z tego, gdyby dali więcej? Czy każdy by kupował? Czy prosząc o więcej wzorków itd. jesteście pewni, że kupicie? :> Pomysł jest ok :) |
Spoxik pomysł z tymi bajerami :D
a tak poza tym to już niemoge się doczekać new servów :evul: |
Kubek czy Koszulka... OtO jest pytanie?
Kubek Tibia.org.pl JEST o 2 Zeta TAŃSzY!!!!!11 ( może dlatego że obecna kubki Tibi.pl są w wersji limitowanej :))
Ale kawa w kubku od Tibi.pl jest i tak lepsza :) (ps. KAWA Gratis PLAAX firmy Tibia.pl, + jakieś sterydy) Tak wogule to już zbieram kassiorke :D Kubek czy Koszulka... OtO jest pytanie? Kto doradzi? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz, w koszulce fajnie by było ćwiczyć na WF - jesli się jest uczniem :D A w kubku fajnie by się coś piło w pracy... :> W domu też :D Najlepiej to i to :D |
Brawo Tibia.pl team :) macie moje 22 zł na kubek (wypas) super będzie się pifko sączyło..ekhm...i inne :P
|
22 zl za kubek... kubek = 8 zl, nadrok = 4-12 zl
rzeczywiscie sie oplaca... ;-) kolejne dobre interesy przez Tibia.pl tak samo jak zakup pacc.... 10 zl prowizji za kazdego pacca... Ech... tak jak mezo - sama komercja |
Cytuj:
A może to było 17? W Carrefour'ze xD (Warszawa;D). Sorry, że zrobiłam off topic :P |
Tak abardzo fajne :p hmm.... pokusze sie o fundniecie se kubeczka 8o
|
Ja też się chyba skuszę ;] a później pacc przez tibia.pl :P Bo mi się kończy stary :P (oczywiście też zakupiony przez tibia.pl xD )
|
Fajnie by było jakby można było jeszcze zamówić kubek ze nickiem w tibi :p
|
a ja się pochwale,że już się pokusiłem o kubeczek :P i już jest w drodze :),nie mogę się doczekać aż wysącze z niego piwo ;) i inne trunki tibijskie :D
|
Ciekawe jakie tam wy konkursy szykujecie i zmiany ;) ...
ps.Może sie skusze na taki kubeczek :D... |
dobry sposób na robienie kaski
|
Szkoda że troche drogi... a tu tyle innych wydatków :( :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja nie twierdze ze to wymyslilem tylko ze zrobilem grafike :) Cytuj:
Cytuj:
|
E, wg mnie o kilka zlotych za drogo...Gdyby kubek byl w cenie 15zl +/- 2zl, cena bylaby atrakcyjna. A za te ~22zl moge pojsc do kina, napic sie piwa i jeszcze mi troche zostanie ;) Ale inicjatywa zarabiania na konkursy - ciekawa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |