![]() |
Moje waży 9289.9 oz. - stan z dzisiaj rana - godz. około 9.30
|
To zależy czy mam w nim lootbag czy nie, ale jak jest to waży hmm... wpizdu. A jak nie ma to hmmm.. sporo 8o
|
hmmm...ja mam gdzieś około 500 oz:P
W sobote zacząłem grać nową postacią na Titanii :] |
W każdym z 3 dp poniżej 1000 oz
A na rooku nie mam (niesamowite, co nie??) |
ja nie wiem ale okolo 80K oz bo ciagle zbieram loot z zamku i nosze do depo dzis przynioslem 16 K to troche sporo byly problemy z thiefem ale moj FSik sobie poradzil :P
|
moje depo we wszystkich miastach do kooło 800 oz bo mam flata i GH i tam praktycznie wszystki trzymam:-)
|
A moje dp wazy coś koło 15k uncji. Nie mam domku ani GH. Wszystko składuje u jednej postaci. Dp mam takie ciężkie, bo składuję tam masę żarcia i moją Kolekcję fayowych rzeczy (najlepszą rzeczą jest chyba forssa :P)
|
Moje dp waży około 10k. Jak mój kumpel stracił gh jego dp ważyło ponad 100k bo miał chyba ze 100 skrzynek xD
|
moje depo ma 82 przedmioty jest czyściutkie wszystko poukładane w różnych bp i parcelach wszytko posegregowane i przejżyste a papu mam mało bo niestety mam tylko 42 fishing lvl i powoli się ryby łowią a hamy są ciężkie i używam tylko przed depo ale są drogie więc jedzenia mam mało na dzień dzisiejszy 20 ryb 17 meatów i 13 hamów :/
|
1000-2500 uncji zaznaczyem JA :D
ps.FAjny temat, czego to ludzie nie wymyślą 8o :D |
moje niedurzo teraz tylko 5000oz. własnie rpzez ostatni tydzień spienieżałem wszystkie loot bagi jakie naniosłem do niego;] zebrało się 30k:]
|
A niech mnie! Też coś napiszę :P
Jak po huncie wysyłam loot, to jest tegot średnio ~15k jednorazowo. Poza tym w depo leży ok 20 bpeków scali, co daje jakieś dodatkowe 40k oz., no ale innych rzeczy nie mam wiele: kasa na domek i na gh, trochę runów i drobiazgi typu zapasowe liny, sprzęt do treningu... Żarcie trzymam w domku, więc moje depo bez lootu nie waży zbyt wiele... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |