Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   WYNIKI KONKURSU! Tibia i magiczny ołówek! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54234)

OnlyM(PL) 27-10-2005 14:23

GZ for all! Wrescie jakies frii itens plx

Thero 27-10-2005 14:31

Poza tym, że bosalowi zaciął się Caps Lock wszystko ładne śliczne i godne pochwały. Choć moim zdaniem miejsce 3 jest najlepsze ;-)).

Btw. Aż dziw bierze, że z gry takiej jak Tibia (pseudo mmorpg) można wysnuwać takie inspiracje i dać tej nudnej grze choć trochę klimatu. To, moim zdaniem, powinno być priorytetem przy wybieraniu zwycięzcy.

Magik van Kamikadze 27-10-2005 14:33

Hmmmmm

Kiedy nastepny konkurs ale jakis "latwiejszy"

Pacek 27-10-2005 14:34

bardzo ładne prace, nie ma na co narzekać, czepił bym sie tylko kolejności ponieważ najbardziej podoba mi sie obraz który uplasował sie na 3 miejscu, ale to indywidualne zdanie. Ogólnie gratuluje zwycięzcom talentu i odwagi bo odwaga jest potrzeban zeby podzielić sie ze wszystkimi swoimi działami.

Staler 27-10-2005 14:38

Praca na drugim miejscu jest bardzo ładna i dynamiczna, dlatego gratuluje thornik'owi za tak piękną prace.

jogro'silverhawk 27-10-2005 14:50

Ja Tez Ce Wygrac (aha Mam Pacca Kupilem Przez Tibia Pl Polecam)

slawekmag 27-10-2005 14:50

Brawa

:cup: Brawo dla wszystkich :king: . Było wiele eXtra prac więc chyba nie tak łatwo było wybrać najlepszą. :cup: :cup: :cup:

Lukas_Devlin 27-10-2005 14:57

heh gratz dla zwyciescow
poziom byl naprawde wysoki :) i od samego poczatku wiedzialem ze nie wygram :P:P:P

Cadonis 27-10-2005 14:58

Ta praca na II miejscu jakaś taka... ehm, za bardzo bajkowa. Moim zdaniem zamiana miejsca II i III ;)
A, i dobrze że nie pospieszyłem się z moim magiem... może się na następny konkurs przyda ^^

coconut 27-10-2005 15:03

Mi się najbardziej podoba II mjejsce.(to TYLKO moje zdanie:))

Kieru 27-10-2005 15:05

Prace naprawde ładne. Gratuluje zwycięzcom xD. Osobiście jestem baaaardzo "smutny" że nie zająłem żadnego miejsca, ale no cóż pewnie nie jeden jeszcze konkurs czeka na fanów tibii.pl :P. Jeszcze raz gratulacje...:)

Thanatos 27-10-2005 15:10

Moje zdanie

SERDECZNIE GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM KONKURSU!! :D
Ichprace BARDZO mi się podobają (poza jednym, którego nie wymienię żeby nie było...) Może ktoś powie że czepiam się bo nie wygrałem ale mam jedno zastrzeżenie - kategorie prac...
Od razu wyjaśniam: prace z różnych kategorii prezentują się na swój szczególny sposób i (wiecie juz do czego dążę...) nie powinno się ich zestawiać... Przykładowo Szkic demona walczącego z rycerzem będzie obfitował w szczegóły i będzie sprawiał bajeczne wrażenie natomiast ten sam szkic pokolorowany utraci to "coś" zato kolor nada mu wyrazu... Podobnie grafika - wystarczy ją opanować i już zrobi się coś lepszego niż rysunek przeciętny (ze zgłoszonych) samemu nie mając większego talentu w grafice - grafika jest po prostu ładniejsza (ja na warsztatach po 3 dniach języka C++ robiłem grafiki [po skończeniu programowania odpreżałem sie robieniem grafik] stołu drewnianego z miską i filiżanką więc co by ktoś po 3 miesiącach samej grafy umiał zrobić?). Zagmatwałem sprawę więc wszystko podsumuję:
Może na przyszłość jakieś kategorie prac?

Rybzor 27-10-2005 15:11

Prace naprawde ladne, gratuluje zwyciezcy :)

bartias 27-10-2005 15:15

jestem pod wrazeniem:)

Po konkursie tibia in rl spodziewalem sie ze i ten bedzie prezentowal mizerny poziom:P, ale tak nie jest, prace sa swietne, jestem pod wrazeniem, wszystkich!! wprawdzie faktycznie, prace shaya i archer~byly dosc swobodnie zwiazane z tibia, to byly bardzo ladne:] gleboko wierze, ze nie ma zadnych plagiatow:):)

Archer of Abraxas 27-10-2005 15:19

Proszę o kontakt wszystkich nagrodzonych oraz wyróżnionych, potrzebne nam będą dane co do postaci oraz danedo wysyłki nagród oraz oczywiście prace w jak najlepszej jakości. Proszę o kontakt na pw.

ale jak mamy sie zgłośić ??
bo ja niewiem na gg jak tak to jaki numer?

prosze o pomoc z gury dziekuje.

daniell0s 27-10-2005 15:23

pw - prywatna wiadomosc na forum tibii

Pogromca Dragonow 27-10-2005 15:23

B-r-a-w-o, BRAWO! Poprostu pięknie :) a najbardziej podobały mi sie 1 i 2 miejsce. Gratuluje! :cup:

kudlaty_cn 27-10-2005 15:24

no coz nie znalalzlem sie na podium ale jedno co moge zrobic to zlozyc gratulacje zwyciescom.

A inni niech sie nie zalamuja, bo znajac team Tibia.pl jeszcze nie jeden konkurs zrobi rownie z atrakcyjnymi nagrodami. ;]

p.s. inni tez mieli za***iste prace;]

Green Chimerion 27-10-2005 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Staler
Praca na drugim miejscu jest bardzo ładna i dynamiczna, dlatego gratuluje thornik'owi za tak piękną prace.

eh....praca jest ładna..... z pewnością koleś spędził nad nią miliony lat świetlnych.... z pewnością więcej niż ja nad swoją..... moja praca pokazuje tę samą sytuację.... w BARDZIEJ DYNAMICZNY SPOSÓB I BARDZIEJ REALISTYCZNIE!!!..... ale jest czarno biała..... i spędziłem nad nią ze dwie lekcje...... szkoda.... nieskromnie dodam, ze byłem niemal pewien że zajmę miejsce w pierwszej czwórce.... ;( ....... ale.... jak to się mówi.... życie.... ;(

PS: link do pracy Thornika :
http://tibia.pl/homepage/konkurs/dteam.jpg

i link do mojej pracy
http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html

Dostrzegacie podobieństwo?

Lord Metterhorn 27-10-2005 15:32

Gratulacje ! ! !

Co ja będe pisać !

Zajefajne prace zasłużyliscie na nie ;)
Podoba mi sie ta pierwsza a nawet i ta trzecia :P

Aż głupio mi sie przyzać ale to mój pierwszy post = /

Ech...

Będe teraz pisać więcej ! ! ! :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23.