![]() |
GZ for all! Wrescie jakies frii itens plx
|
Poza tym, że bosalowi zaciął się Caps Lock wszystko ładne śliczne i godne pochwały. Choć moim zdaniem miejsce 3 jest najlepsze ;-)).
Btw. Aż dziw bierze, że z gry takiej jak Tibia (pseudo mmorpg) można wysnuwać takie inspiracje i dać tej nudnej grze choć trochę klimatu. To, moim zdaniem, powinno być priorytetem przy wybieraniu zwycięzcy. |
Hmmmmm
Kiedy nastepny konkurs ale jakis "latwiejszy"
|
bardzo ładne prace, nie ma na co narzekać, czepił bym sie tylko kolejności ponieważ najbardziej podoba mi sie obraz który uplasował sie na 3 miejscu, ale to indywidualne zdanie. Ogólnie gratuluje zwycięzcom talentu i odwagi bo odwaga jest potrzeban zeby podzielić sie ze wszystkimi swoimi działami.
|
Praca na drugim miejscu jest bardzo ładna i dynamiczna, dlatego gratuluje thornik'owi za tak piękną prace.
|
Ja Tez Ce Wygrac (aha Mam Pacca Kupilem Przez Tibia Pl Polecam)
|
Brawa
:cup: Brawo dla wszystkich :king: . Było wiele eXtra prac więc chyba nie tak łatwo było wybrać najlepszą. :cup: :cup: :cup:
|
heh gratz dla zwyciescow
poziom byl naprawde wysoki :) i od samego poczatku wiedzialem ze nie wygram :P:P:P |
Ta praca na II miejscu jakaś taka... ehm, za bardzo bajkowa. Moim zdaniem zamiana miejsca II i III ;)
A, i dobrze że nie pospieszyłem się z moim magiem... może się na następny konkurs przyda ^^ |
Mi się najbardziej podoba II mjejsce.(to TYLKO moje zdanie:))
|
Prace naprawde ładne. Gratuluje zwycięzcom xD. Osobiście jestem baaaardzo "smutny" że nie zająłem żadnego miejsca, ale no cóż pewnie nie jeden jeszcze konkurs czeka na fanów tibii.pl :P. Jeszcze raz gratulacje...:)
|
Moje zdanie
SERDECZNIE GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM KONKURSU!! :D
Ichprace BARDZO mi się podobają (poza jednym, którego nie wymienię żeby nie było...) Może ktoś powie że czepiam się bo nie wygrałem ale mam jedno zastrzeżenie - kategorie prac... Od razu wyjaśniam: prace z różnych kategorii prezentują się na swój szczególny sposób i (wiecie juz do czego dążę...) nie powinno się ich zestawiać... Przykładowo Szkic demona walczącego z rycerzem będzie obfitował w szczegóły i będzie sprawiał bajeczne wrażenie natomiast ten sam szkic pokolorowany utraci to "coś" zato kolor nada mu wyrazu... Podobnie grafika - wystarczy ją opanować i już zrobi się coś lepszego niż rysunek przeciętny (ze zgłoszonych) samemu nie mając większego talentu w grafice - grafika jest po prostu ładniejsza (ja na warsztatach po 3 dniach języka C++ robiłem grafiki [po skończeniu programowania odpreżałem sie robieniem grafik] stołu drewnianego z miską i filiżanką więc co by ktoś po 3 miesiącach samej grafy umiał zrobić?). Zagmatwałem sprawę więc wszystko podsumuję: Może na przyszłość jakieś kategorie prac? |
Prace naprawde ladne, gratuluje zwyciezcy :)
|
jestem pod wrazeniem:)
Po konkursie tibia in rl spodziewalem sie ze i ten bedzie prezentowal mizerny poziom:P, ale tak nie jest, prace sa swietne, jestem pod wrazeniem, wszystkich!! wprawdzie faktycznie, prace shaya i archer~byly dosc swobodnie zwiazane z tibia, to byly bardzo ladne:] gleboko wierze, ze nie ma zadnych plagiatow:):)
|
Proszę o kontakt wszystkich nagrodzonych oraz wyróżnionych, potrzebne nam będą dane co do postaci oraz danedo wysyłki nagród oraz oczywiście prace w jak najlepszej jakości. Proszę o kontakt na pw.
ale jak mamy sie zgłośić ?? bo ja niewiem na gg jak tak to jaki numer? prosze o pomoc z gury dziekuje. |
pw - prywatna wiadomosc na forum tibii
|
B-r-a-w-o, BRAWO! Poprostu pięknie :) a najbardziej podobały mi sie 1 i 2 miejsce. Gratuluje! :cup:
|
no coz nie znalalzlem sie na podium ale jedno co moge zrobic to zlozyc gratulacje zwyciescom.
A inni niech sie nie zalamuja, bo znajac team Tibia.pl jeszcze nie jeden konkurs zrobi rownie z atrakcyjnymi nagrodami. ;] p.s. inni tez mieli za***iste prace;] |
Cytuj:
PS: link do pracy Thornika : http://tibia.pl/homepage/konkurs/dteam.jpg i link do mojej pracy http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html Dostrzegacie podobieństwo? |
Gratulacje ! ! !
Co ja będe pisać !
Zajefajne prace zasłużyliscie na nie ;) Podoba mi sie ta pierwsza a nawet i ta trzecia :P Aż głupio mi sie przyzać ale to mój pierwszy post = / Ech... Będe teraz pisać więcej ! ! ! :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |