![]() |
n00b: gdzie to jest ??
Jestem dopiero poczatkujacym noobem i mam pytanie: gdzie na rooku jest ta cała FACC Area ?? Bo na mapce rooka jakos nie umiem znalesc...:(
|
Od światyni idziesz cały czas prosto /\ i tam jest most przez ktore mozesz przejsc tylko gdy masz 2 lvl. tam stoji zawsze Dalmheim jak masz malo zycia albo jestes zarazony to mozesz do niego zagadac: hi>heal>bye i wteczas albo cie leczy. I tam za tym mostem jest FACC ARENA :) nie zapomnij o tym zeby miec ze soba line bo duzo tam jest dziur gdzie bedziesz musiał wychodzic za pomoca liny :)
|
zauwazyliscie to ze ten koles uzywa lighthacka?
|
to ma byc ****a dobry poradnik???? OMG! ty to dopiero jestes rook slayer fest...
"nudza cie zajete expowiska, chcesz szybko wyjsc z rooka"? zobacz poradnik stary, to guwno a nie poradnik, pokazales najbardziej oblegane miejsce.. a nie takie po ktorych wyjdziesz w 3h max...NAB PLX X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
@Lebu
Wyjdź @Instynkt Ten Cheat był tak dawno używany że sam nie pamiętam. Postaram się zmienić. I nie przejmuj się co do plumkających się, jestem przyzwyczajony. |
Ale się z tego posta uśmiałem
Cytuj:
|
Bardzo dobry poradnik!!!:cup:
|
LoL
nie postarales sie przy tym zabardzo myslalem ze cie na wiecej stac :(:(:(:(:(:(:(:(:(
|
O wow :D Ale wysiłku ale poradnik się przyda!
|
Dobra robota :D
Ale Rookgaard nie jest bardzo duży i to wszystko można samemu odkryć :P I po tym temacie pewnie nastąpi najazd noobów na te miejsca :( |
dziekuje ci bardzo przez takie poradniki jak ten rookstayerzy nie maja gdzie expic bo wszystko wybijaja nooby ktore dowiaduja sie o takich miescach dziki takim poradnikomX( a tak btw to poradnik b. dobry pżejżyzdy i latwo go sie czyta
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |