![]() |
nie rozumie tylko dlaczego 13latek lub BARDZO dojrzaly 15latek obraza mnie i wysmiewa moja niewiedze... troche mnie to boli ale to tylko swiadczy o was i o calym tym serwisie...
|
Muhumuahahahaahahahahahahahahahahahahahah :D
Ale niektorzy z tego forum sa pierd****** :-| Edit: Ej czemu nikt nie mowi ze mam zje**** skille ? -.- |
masz zje**** skille
a tego golden helmeta dostał od gm'a a wy myslicie ze to wypadalo z demcia jak byl jakis bugg ^^ jeszcze raz masz zje**** skille |
bez sensu troszke ten filmik...:P a najlepszy jest ten koles ktory napisal "co za debil nie zna drogi z dragow do ank??"... spojrzcie na jego lvl i podpis:P:P:PP
p.s. masz z***ane skille:P:P |
Cytuj:
Popieram popieram :) Ps@ Masz z***ane skille :P ? |
hyhyhyh
A CO DO WLASCICIELA G HELMA!
@Najs ;p |
Golden helm bodajze kolo 1.2mln na antice :)
Przynajmniej tyle zaplacil moj znajomy O.o |
Cytuj:
Jak takis twardy to sam se takie skille nabij :evul: Hah skille może i ma słabe, ale chłopak potafi expować ;) nups... @Phoe PGPGPGPG! |
chyba nikt się na to nie nabrał, trochę bezsensu filmik
ps: ile jest g.helmetów na Antice ? ps: Phoeleriusek masz trochę zj***ne skille |
Jezu Tak Jak Pisalem Wczesniej Hu** A Nie Quest !! Nie Ogladac :/ !!
|
...
debilny film nie sciagac ! autor to idiota...zasmieca tylko forum nób ;p X(
|
Omg omg omg...
@Rogu...debilom nie przedstawiaj takich rzeczy xD hrhr dla nich moze plate armor to jak dla Ciebie E plate :D PS: PHOE MASZ ZA***ISTE SKILLE!!!!!! PS2:Sry za tamtego posta na górze (mój pegazus fazuje cuścik) |
Cytuj:
nie bug tylko tak bylo , dużo updatów temu .. jak jeszcze tibia była "baaaardzo kwadratowa" , nie wiesz to się nie udzielaj ... |
Wiecie co !! znalazlem dzis sova !! w dp w ab'dendriel lezal na ziemi !! wiec to prawda ze na antice rary na ziemi leza !! 8o
|
Gratuluje g helmeta ale powiem tak
To niejest zaden filmik z questem tylko szpan skoro filmik mial byc nagrany zeby pokazac droge to poco zostal umieszczony na forum :| skile moga byc zalezy gdze jak expisz i ile skilujesz jesli ci stykaja to poco leprze (kiedys same wpadna i tak) teraz z czystej ciekawosci zrobiles quest czy kupiles helmet prosze oszczera odpowiedz |
Cytuj:
5K + dead snake? kkkkkkkkkkkk? 8o |
Cytuj:
|
|
E.. ten screen to nie jest przypadkiem final room z Time ring Questu?
lol.. |
Bardzo ładny screen.
Jeśli to nei fake - BIG gratz dla Ceibie! Hmm ciekawe jak za te mwalle sie dostałeś ;> Ale dziwne mi sie troche t owydaje... żadnej bramki lvl... :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |