Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Magic Sword Quest fake :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54848)

Master Rincewind 04-11-2005 16:25

fajne, fajne. ogólnie git, ale nie pisze się otwarli tylko otworzyli :evul: (mialem dzis konkurs kuratoryjny z polskiego i dyktando :D ) :cup:

Peknieta Pompa 09-11-2005 20:51

nice :)
hueheuhe

Dzidzius 09-11-2005 21:09

Niezłe

Heh fajnie wymyslone ale mogles wymyslec ze cos spada z nekromanty np. mpa B)

matilol 17-11-2005 12:16

Zapowiada się następny fajny "Fake Story"

Lama-man 17-11-2005 13:22

Odpowiedź

Całkiem fajne tak dalej... B)

Koter 20-11-2005 12:25

Stary scenariusz. Dwuch bochaterów, gostek powiedział o niebezpieczeństwie i umarł, Nekro który wygrywa a potem prawie ginie (wiem głupio brzmi :D). Jednym słwem scenariusz stary jak świat.
ocena:
Pomysł - 1/10 (Scenariusz wyciągnięty z grobu - stary znaczy :D)
wykonanie 7/10 (Nawet nawet, Trochę żle porobiłeś z paskami życia ale w sumie spox)

B@RT 20-11-2005 18:11

PLAGIAT!! X( :topic: X(
KASOWAC TEMAT NOW BO TEN SKU***** ZBIERA POCHWALY ZA POMYSL CROWALA!!! MEDATOR PLAX BAN HIM!!!!

gancii 21-11-2005 08:26

B@RT nie pierdziel stary...

Już wyjaśnili żw to nie plagiat, a co najwyżej ten sam pomysł.
Ale mają inne żródła, z innych gier/ rzeczy zaczerpneli ten pomysł.

P.S Zgadzam się że Fabuła jest mało oryginalna...

Ignatius Fireblade 21-11-2005 08:53

Wszyscy sie cieszą, że fajny fake itp...ale wg. mnie dałoby się go nieco ulepszyć. A mianowicie:
1)rozwiń fabułe, dodaj więcej wątków- to wydłuży żywotność twojego dzieła, nawet, jeśli ceną byłoby skrócenie długości poszczególnych odcinków. Zobaczysz, docenią to.
2)walki- wspominano o tym. Walki (a szczególnie te głowne) muszą być długie, a nie "łup, dup, ***, ciul" i postprzątane.
3)wyjdz ze stereotypów- zły wcale nie musi być zły, może bohaterowie sie mylą? Może ktoś ich specjalnie nasłał na "evul guy'a"? Pokombinuj

Narazie to tyle, jakby co, to napisze. Ale, tak na marginesie, podoba mi się, masz talent, popracuj nad nim a,kto wie, może zasilisz Artist'ów? Życze ci tego.

teletoobis 21-11-2005 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kacperkosior
Jak już to rubin a nie diament. Rubin wziałem akurat z Diablo więc chyba nie masz się o co strzępić...

P.S. Wydaje mi się że chodzi o to, że boisz się konkurencji...

Lol akurat dla niego to ty jesteś 0 nie konkurencja :D

Takie Sobie Coś z Julery 21-11-2005 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez B@RT
PLAGIAT!! X( :topic: X(
KASOWAC TEMAT NOW BO TEN SKU***** ZBIERA POCHWALY ZA POMYSL CROWALA!!! MEDATOR PLAX BAN HIM!!!!

jezu, weż że poczytaj poprzednie posty w tym temacie... wyjątkowo polecam stronę 2 btw... co to jest medator??!!

topic: aha, co to za zastój?? :P

Wraithbringer 23-11-2005 14:51

Plagiat !

PLAGIAT ! PLAGIAT ! PLAGIAT !

Ja znam prace Crowala ( re5pekt B) ) i mysle ze to PLAGIAT ! X(
Fake'i Crowala i Baradaxa wymiatają !

slawekmag 23-11-2005 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WraithbringerNoob

Fake'i Crowala i Baradaxa wymiatają ! FREE ITANS

O BOSHE! PLAGIAT PLAGIAT FRI ITANS! CZYTAJ POPRZEDNIE POSTY! POMYSŁ JEST STARY JAK ŚWIAT I JUŻ WIELE BYŁO TAKICH HISTRII ALE JEŚLI UWAŻACIE GO ZA PLAGIATORA TO O CROWALU TO SAMO MOŻNA POWIEDZIEĆ! W WIELU FILMACH I GRACH BYŁO COŚ TAKIEGO!

Takie Sobie Coś z Julery 24-11-2005 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wraithbringer

Fake'i Crowala i Baradaxa wymiatają !

Jezu, weź że poczytaj poprzednie posty w tym temacie... wyjątkowo polecam stronę 2; i wy wszyscy, przestańcie kur** mać gadać że plagiat, bo plagiat to jest dokładne skopiowanie pracy, a nie PODOBIEŃSTWO więc kurde plagiatu nie było, rozumiecie??!!

btw, oni rzeczywiście wymiatają :)

Crowal 24-11-2005 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Takie Sobie Coś z Julery
Jezu, weź że poczytaj poprzednie posty w tym temacie... wyjątkowo polecam stronę 2; i wy wszyscy, przestańcie kur** mać gadać że plagiat, bo plagiat to jest dokładne skopiowanie pracy, a nie PODOBIEŃSTWO więc kurde plagiatu nie było, rozumiecie??!!

btw, oni rzeczywiście wymiatają :)

Co do fake'a, to się wypowiedziałem. Ale(Poza tym) plagiat to może też być kradziesz pomysłu, nicków, zdarzeń itp.

P.S. Nie odświeżjacie już tego tematu. Nie widzicie że on przestał robić ten fake po 1 części???

_Hellbourne_ 24-11-2005 14:37

Frajer...

WRAITHBRINGER ! ZARAZ SIE PORZYGAM ! ZANIM COŚ POWIESZ TO PRZECZYTAJ OSTATNIE POSTY ! X( X( X

__________________________________________________ __________________________

Nick : ************
Świat : Pacera
Voc. : Royal Palladin
Skills : 79/56
Lvl : 51
EQ : DSM , Royal Helmet , Crown Legs , Crossbow , BoH , BS , Shield of the Mastermind
Best Kill : Dragon Lord
Best KIll in Team : Behemoth

Krizz 26-11-2005 20:30

Hehe, fajne, fajne, nie jest idealne ale jak na pierwszy raz przy oglądaniu innych fake'ów dla mnie całkiem ;)

Jestem ciekawy dalszego losu jak to ujołeś ''naszych bohaterów" ;)

Lefrian 26-11-2005 21:35

Według mnie to jest plagiant!

Takie Sobie Coś z Julery 27-11-2005 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lefrian
Według mnie to jest plagiant!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAA X( X( X( X( X( X( X( X(X( X( X( X( X( X(X( X( X( X( X( X(

LUDZIE TRZYMAJCIE MNIE!!!!!! PRZESTAŃCIE KUR** MAĆ GADAĆ ŻE PLAGIAT, BO SPRAWA JEST JUŻ CHYBA WYJAŚNIONA!!!! AAAAAAAAAA

STFU!

Norah 27-11-2005 11:59

Pomysł oklepany... Ile już było takich historyjek?Trudno policzyć...
Wykonanie jeszcze gorsze... <żyga na JPG> mogłeś to dać w PNG byłoby o niebo lepsze.Generalnie 6/10.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02.