![]() |
Koniec głupot
NIE DA sie dojsc do bazyliszka,tak samo jak zdobyc butów do chodzenia po wodzie,lawie czy po czymkolwiek co jeszcze wymyslicie. I NIE DA sie zrobic spike sworda na rooku. Jedyne boots of waterwalking leżą w ank w pomieszczeniu z djinem i NIE DA sie ich zdobyć tak samo jak na rooku. Wiec przestancie ciagnac ten temat i wyciognijcie jakies wnioski z tego ze od paru lat ludzie próbują zrobić ten quest i NIKT go nie zrobił. Pamietam jak były tematy o tym ze da sie zdobyc warlord sworda "lecąc" na miotle albo ze bubble jest żoną gm'a czy juz zupełnie absurdalny temat o tym ze EO ma bp golden helmetow ;)
|
Wszyscy jestescie w bledzie ...
|
@up 2x
pff... Spike sword na rooku chyba zostal zdobyty ale nie wiem... była gdzieś tu jakaś fota a pozatym wg. mnie każda zagadka jest do rozwiązania i niczego nie można być pewnym... |
Cyrk...
Zkąd wiesz że sie nie da zdobyć?? Dostałeś jakieś tajne wieści od CipSoftu??
Nikt tego niewie ale założe się że w krótce ktoś rozwiąże tą zagadke!! Ale przed tym możemy sie tylko sprzeczać kto ma racje! |
Cytuj:
Pisze się "skąd" , wracając do tematu , spike sworda mają tylko nieliczne osoby które grały z 2-3 lata temu w tibie i pokonały na rooku mno maga .. co do bazyliszka nie ma do niego dojścia .. btw. co do bubble to jest żoną (dziewczyną ? ) gm'a Nietzsche .. |
Ludzie, cały ten temat to jeden wielki domysł !!!! Ja szczerze w to wierze, że spike sword i bazyliszek istnieją,ale też nie koniecznie. W tej grze Bogiem jest Cip Soft i wszystko jest możliwe!!.............Wzruszyłem się ;( ;( :p
|
Powiedzmy prawde sobie i innym nikt jeszcze nie odkryl drogi do bazyliszka.
Więc niema co sie nad tym tematem roztkliwiac. |
jezu spytajcie sie GM'a albo napiszcie list do CipsCoftu czy jakoś tam oni odpowiedzą kurde będą się kłucić ale dsl ma 1 osoba w tibi za nabicie 200 lvl jako pierwszy dostał je bubble
|
W końcu Bazyliszek też jest w jakimś celu... Może komuś sie uda :)
|
na forum jest filmik "na tibie 7.4" jak ziomek pokazuje dsl'e na trade...
oto on: http://maxrazel.byethost15.com/ax/DSL.rec |
fake
@up
przed naswa nia ma "a" ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/ |
a przed ktora nazwa legow masz A ?
16:08 You see plate legs (Arm:7). -.- myslcie ludzie albo uczcie sie jezykow -.- |
Cytuj:
taa tyle ze już ktoś dawno mówił ze to ots był z tymi dsl .. nie wiem czy to prawda ale ja temu filmikowi nie wierze .. btw. a co do tego że bubble dostała dsl za to ze jako pierwsza osoba miala 200 lvl to moim zdaniem to gówno prawda .. |
Cytuj:
Cytuj:
Moim zdaniem do Bazyla nie da się dojśc, aczkolwiek jeśli ktoś mi udowodni, że się da, to zły na niego nie będę^^. |
Bazyliszek jest to NPC
Słyszałem ze +100 lvl polak z antica wykonal go. Tylko mozna u niego sellować Pieces of Irons(czy cos takiego ;s) |
wszystko ok.
Wszystko ok ale gdzie to jest? Koło jakiego miasta? A ten Bazyl, co on robi tak w ogóle? :confused:
|
Cytuj:
|
Wielkie gratz dla ciebie ze nie zachowujesz sie jak debil i nie expisz tylko z tibia gg lub z tbi robisz mlvl. Ciesze sie gdy widze osoby które probuja troche pomyslec nad tą grą :)
Zycze tobie zeby udalo ci sie rozwiazac zagadke bazyliszka :) up@ Master mind psujesz zabawe z gry ..... wlasnie dzieki takim tajemnicom gra jest najfajniejsza po tym jak piszesz widac ze jestes maniakiem siedziacych kilkanascie godzin przed tibia i tylko expisz expisz i dlaczego uwazasz ze nie da sie tam dojsc ?? dasz nam jakis dowod ? czy tylko bedziesz bezsensu caly czas pisal to samo twierdzenie bez uzasadnienia |
ja mam inna teorie
Sprawdzilem to. Nie masz do konca odkrytej mapy i nie zgadzam z twoja teoria. Ale cos w tym jest.Mysle ze w jakims z miejsc na tibi jest teleprt ktory teleprtuje cie do tego miejsca i odzrazu wpadasz do dziury z bazyliszkiem. To sa tylko przypuszczenia. Mam nadzieje ze ktos w koncu tam dojdzie. Powodzenia.
|
Jeśli bazy naprawdę istnieje to pewnie da się do niego dostać. Nie sądze żeby to było tak że tylko największy lvl może tam się dostać. Uważam że to coś jak ze skarbem templariuszy-żeby go odnaleźć trzeba użyć rozumu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |