Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   <>Sorcerer<>Furora<>PK<>Finish<> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54951)

Venderer 04-11-2005 15:07

No ja pierd.... Zayebiste PK ;) GRATZ GRATZ GRATZ!!!

P.S. Choć już raz oto pytałem w innym temacie, zrobie to powtórnie, ile Ci mniej więcej zajmuje znalezienie takich AFkrów na Bocie, albo Skullów masz armie krasnali co robią Ci wywiad czy co? xD Plz odpowiedz jeśli nie tu to na PM ;)

Muzzores 04-11-2005 15:08

HEh

JAk zwykle moj lider gildi musie sie pobawić :P:P Pozdro nice fil oglondalem All :P:P:P:P

Diabel Marcin 04-11-2005 15:11

Jestes THE BEST OF THE BEST :D:D:D a twoje filmy to juz nie wspomnie :D

Ordynator 04-11-2005 15:24

Skuter (super) :evul: :D

Deythwen 04-11-2005 15:26

Gzzz

Filmik genialny! PvP na 5+, kill rate na 6 :] Szkoda tej śmierci, ale itak wymiatasz :evul:

Player Killer 04-11-2005 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzat
super ale wiesz co mnie by lepiej cieszylo :P jak bys zrobil film wmv. z cala furrara i znia zwiazana jak konczysz z furrora :P.

No też nad tym myślałem, ale jeszcze nie mam pomyslu jak go zrobic, moze jak bede mial troche czasu to spróbuje sie za to wziąść :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venderer
P.S. Choć już raz oto pytałem w innym temacie, zrobie to powtórnie, ile Ci mniej więcej zajmuje znalezienie takich AFkrów na Bocie, albo Skullów masz armie krasnali co robią Ci wywiad czy co? xD Plz odpowiedz jeśli nie tu to na PM ;)

Najlepiej rano, szukasz na tibia com, sorca/druida, lvl~ juz zalezy od Ciebie jakiego szukasz, logujesz sie =) exivujesz gościa, jezeli jest gdzies z dala od miasta to mozna isc sprawdzic co robi ;) Jak da loga zanim go zobaczysz, to po jakims czasie znowu sie zaloguje i znów ustawi postac na Bota, no i wtedy GFB sie przydaje ;p A czy jest afk czy nie to najlepiej noob charem sprawdzic. Prędzej czy pozniej znajdziesz takiego goscia na Bocie =))

btw A co na będzie na new serwie to sie jeszcze okaże ;)

Maximus89 04-11-2005 17:04

Ładne pk i ładny film. Polecam :)

kedez 04-11-2005 17:24

No No widac ze do Pkingu sie nadajesz (nei ironicznie) za***iste filmiki!!

Hunterr 04-11-2005 22:02

xDD

wielkie gz za pvp ( wiadomo o co chodzi :] )i nice filmiku

Player Killer 04-11-2005 22:27

Jeżeli chcesz dolonczyc do naszego 'malego' teamu (5 osób narazie) i masz Uhmakera, albo jakiegos sorca, który mozesz pkowac i masz 20 mlvl + to odezwij sie do mnie na gg lub w grze. Jak zbierzemy 10osób + to da rade zabić jakiś h-lvl. Czekam na Odp ;)
Cy a ;p

Thimburd 04-11-2005 22:43

Piękne... poprostu piękne. Jeden z niewielu filmów rec, które naprawdę fajnie się ogląda, mimo, że jest to już któryś raz z kolei :) Gratuluje dobrego stylu i niezłego farta. :) Filmik cudo.

~GooFy~ 04-11-2005 23:46

Super :] nie wiedzialem ze nagrywasz filmiki :D Jestem nawet na filmie ;) Magic Wizard of Heaven (moj noob char i pk :p ) masz za***iste pvp i chetnie bym dolonczyl do tej grupy :D:D

pss. mielismy inny plan na ciebie ale wszystko zepsules :D :p

Dr.Dondi 05-11-2005 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomas'Dark
Za***isty filmik.
Mam nadzieje że bedzie więcej ;)

MOJA OCENA 99/10 SuPeR !!!!

ripper 05-11-2005 13:02

Świetny film. Jeden z tej nielicznej elity filmów Pk na tym forum. Masz talent. Rób więcej filmów.

nightwish_88 05-11-2005 14:39

Prawdziwy majstersztyk :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31.