![]() |
Najlepiej jak masz łuk to sprzedaj a kataną wal bo:
1.wada łuku arworsy kture u slepego orka kasztuja 30gp 10.... 1.zalata luku zaden stworek cie nie dorwie jak biegasz i masz łuk 2.wada katany stworki cie maga zalatwic z bliska 2.zalata katany jak lazi za toba noobek jakis to ty bendziesz miec loota a jak masz luk to on bendzie miec 2.zaleta katany nie musisz kupowac arwmorsów :cup: :cup:Mój wybur padan ana katane:cup: :cup: niewiem jak wy! |
Chyba najlepiej zawsze miec przy sobie i to i to, poniewz jak chcesz ubić orc spermana to chyba nie z łuku, a jak i dziesz na rotwormy to lepiej stac za skrzynkami i walić w nie z łuku. Na prawie wszystkichm zdęciach z rookstayerami,które widziałem, mieli oni na sobie albo katana, albo łuk, a tą drugą rzecz w plecaku.
|
to i to
kazdy rookslayer nosi to i to ( albo jak idizesz na poison spidery to raczej zdeponuje se luk, bo poco mu ) i jeszcze po co co chwile tracic strzaly na slabe potworki jak mozna walic z katany ;p.
|
Jak juz wybrales rookslayersa to zdecydowanie lukiem walcz najpierw zrob sobie 20 dystans... ze spear kupa roboty.... ale potem na minosy mozesz lekko sobie chodzic i duzo kasy zbierac najlepiej na innym koncie robic postacie i robic questy ze strzalami jak se nazbierasz duzoo :P to idz huncic :P Cyaa
|
Cytuj:
co do tematu to katana lepsza bo z łuku nie masz szans wyrobić na strzały kasy albo miej oba ^^ |
łuk na rooku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak juz wybrales rookslayersa to zdecydowanie lukiem walcz najpierw zrob sobie 20 dystans... ze spear kupa roboty.... ale potem na minosy mozesz lekko sobie chodzic i duzo kasy zbierac najlepiej na innym koncie robic postacie i robic questy ze strzalami jak se nazbierasz duzoo to idz huncic Cyaa
Taak i co jesczeX( ?Moze najlepiej isć expić na kubusie puchatki co? żeby dobrze bić z luku trzeba miec przynajmniej 35 skilla, co na rooku trwa to miesiąc albo i wiecej A i według mnie katana jest słaba.Najlepszy jest carlin sword(więcej defa ma)więc nie gadajcie jakis głupot ---------------------------------------------------------------------------- Ten kto tego nie rozumie musi być :baby: :baby: :baby: ;) |
pewnie katana
katana do expienia a jak jakies hunty to roty itp to walic ze strzalek
|
pewnie katana
B) katana do expienia a jak jakies hunty to roty itp to walic ze strzalek
|
Ja mam luk i okolo 220 strzal, ale i tak uzywam katany, bo mi sie nie chce trenowac dysta:baby: (mam 13 skill). A tak poza tematem: Ile czasu mi zajmie(okolo) wbic skill dysta z 13 na 17?
PS: No nie wiem czy takie drogie, chyba ze u slepego orca, u mnie na pacerze to ja kupic moge 20 strzal za 10gp :), poprostu ludzie sie chca ich pozbyc bo im tylko capa zawalaja a i tak nie maja luku |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15. |