![]() |
Anonimowy? Przecierz z boku widnieje nazwa mojej postaci:) Żadne męczennictwo, tylko tak się składa że Kajzera znam 5 lat i znam go już dość dobrze, a na tibii praktycznie cały czas trzymam z nim sztamę, więc trzeba wspierać swoich,
P.S. Dzięki za komplementy:) |
Cytuj:
@Topic A może Kajzer założył temat, który mu się spodobał, nurtowała go ciekawość do wypowiedzi innych userów, a tu wpadł pierwszy lepszy symaptyczny wielbłąd o serdecznym uśmiechu (z gr. skrót DROM) i przerwał twoją ciekawość. Na pal! Jak śmiał! Zamykać, kasować, palić, gwałcić i rabować to można, ale od Kajzera won! |
Twój temat pod tytułem "Rosmyślania" był bezsensowny, wałkowany setki razy i na dodatek, umieszczony w złym dziale, ciesz się, że skończyło się tylko na kasacji hardem....eee missclick'u Scor'a. Tamten temat był rownie bezcelowy, co ten, i basta.
|
Cytuj:
|
No właśnie problem w tym że nie pieprzą;)
|
Cytuj:
temat poruszal duzo problemow wiec był o wszystkim, jednoczesnie nie tych problemow nie rozwiazywał, wiec jest o niczym. Jezeli połaczysz pierwsze z drugim wyjdzie? " o wszystkim i o niczym" a ze w takim wlasnie dziale był ten temat to nie wiem co ci doprawdy chodzi Cytuj:
jezelistoimy przed dziewczyną i mowimy "daj mi dupy" to nie znaczy ze zalezy nam na tym, tylko poprostu mówimy o tym. Rozumiesz teraz?? czy mam wytułmaczyc specialnie dla ciebie na innym przykładzie? |
Cytuj:
Edit: Oo, Raul już jest modem znowu;p |
No nareszcie dorwalem sie do tematu to wrzuce swoje 3 grosze.
Cytuj:
Cytuj:
Czyzby ciag dalszy "Agresji na forum"? /me siada na fotelu, bierze popcorn w rytmach "Let's start a war, start a nuclear war" Jeszcze jedno Cytuj:
@down Dzyndzelek ;d |
Bluzgałeś ludzi w tym temacie. Wszystkim, którzy mieli inne zdanie niż ty, kazałeś milczeć. Więc pocałuj jeża w dzyndzelek i teraz ty stul swoją urażoną, zbulwersowaną mordkę.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
<edit_raul> Proszę Cię bardzo. |
Dobra ludzie, skończcie już. Kajzer, i tak juz niczego nie wywalczysz, więc radze Ci wyjsc z tej sytuacji z twarzą i poprostu odpuścić.
To na tyle. Starym zwyczajem Pozdrawiam. |
Wiecie
kazjer przypomina mi takiego dzieciaczka, ktory che zwrcic na siebie uwage. |
Cytuj:
Takich wielu na tym forum i nie tylko na forum. Jednego nie rozumiem, dlaczego oni nie moga pojac, ze robia z siebie idiotow? ;) |
Cytuj:
A jak napisalem ze bym takich banowal jako op/mod to powiedziales ze dobrze ze nim nie jestem. Wiec w moim mniemaniu cholernie zmieniles poglady __________________________________________________ ____________ * w tym znaczeniu uzylem slowa nupki jako dzieci na forum ktore zawszelka cene probuje przywolac czyjas uwage. najlepiej "elity" EDIT: @down po twoim zachowaniu wnioskuje ze masz maksymalnie 14 lat. Dlaczego tak sadze? poniewaz 19 latki nie wyzywaja za to ze ich sie nazywa 14 latkami ew. bachorami |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tY masz 18 lat? A ja myślałem, że cofanie się w rozwoju to tylko bajeczki szurniętych jajogłowych..
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |