![]() |
@up
Tak masz racje gra jest świetna. A co do filmu to ogladalem go jakis miesiąc temu jest również świetny. ;-) |
najefektowniejsza wlasnie byla walka z bahamutem xP ale bardziej mi sie podobal finał walki z Sephirotem xP
troszq bylem zdezorientowany co do postaci, bo przechodzilem ostatnio FF'a VIII a tam imiona byly niestety inne xP ale jak ktos jest fanem xP to i tak wie kto je kim ;) |
Cytuj:
chcial Midgar rozje..ac. Tak samo bylo w grze :p Podlecial nad miasto no i sru. I weapon'a przypomina. :p I nie musisz mi przypominac wersji bahamutow bo je zdobywalem rowniez :p |
Pisalem juz wczesniej posta o finalu ale napisze jeszcze raz.
Jako pasjonat calej serii stwierdzam ze film genialny. Jak głosi napis na początku: DLA TYCH KTORZY POKOCHALI TEN ŚWIAT. Taka ciekawostka: Filmik jest zrobiony na silniczku PS3:) Tak bedzie wygladalo Final Fantasy 7 ktore ma zostac wydane ponownie na playstation 3. Tutaj macie linka: www.ign.com i znajdzcie tam filmik pod tytułem Demo techniczne final fantasy czy cos takiego na playstation 3 Tutaj link do recenzji filmu: http://www.film.org.pl/prace/ff7_advent_children.html Stay safe. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |