Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   HAPPY TREE FREIND (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5507)

julita 27-05-2004 14:44

Hej!
Wiecie, nie wiem, co jest w tym śmiesznego. Te filmiki to dla mnie beznadzieja i totalne dno Mtv. Przeciez tam jest tylko krew i nic więcej, no i jeszcze drastyczne sceny. Jeżeli komuś się to podoba to jego sprawa, tylko o nim świadczy. Ludzie zastanówcie się: czy fajne jest to jak smieszne bohaterowe kreskówki dostają telewizorem w łeb, albo wala głową w drzewo, a przy tym full krwi????!!!!
Dla mnie nie ma w tym nic ciekawego, jakaś denna bajeczka bez żadnego pomysłu, już niczego głupszego ludzie nie mogli wymyśleć.
Dla mnie oglądanie tego to już totalne dno, no ale jeśli ktoś musi sie naoglądać tej brutalności to jego sprawa...
Mnie Mtv bardzo zaskoczyło, a kiedyś bardzo lubiłam tę stację... :(

Vemlekos 27-05-2004 18:33

a co może nie pamiętasz bajek typu tom & gery albo flinstonowie w któryvh bam bam okładał wszystkich z cluba :P

julita 30-05-2004 20:22

Jasne, że pamiętam!!!!!
Ulubione bajki młodości :P :baby:
Ale te to już przesada. :]

TheNatoorat 30-05-2004 20:59

O gosh, it's so cruel! 8o 8o 8o

HTF to tylko seria brutalnych filmików, które oglądają osoby mające problemy z jakimiś agresywnymi oporami innych osób... w zasadzie nie wiem, co niektórzy w nich widzą... jesli w przyszłości chcesz być mordercą, to coś dla Ciebie!

DZIECI - NIE RÓBCIE TEGO W DOMU!!!

Jedi 30-05-2004 23:08

Te filmiki to już ze 2 lata mam na płycie. NAwet jest taki klan na hiberni (Polaków) HAPPY TREE FREIND. Hmm chyba nie moge użyć tu słowa moja ulubiona ani najśmieszniejsza... Niezła jest ta jak koleś się potyka i wypada mu oko ;( albo pocztówka na walentynki bądz Boże Narodzenie. 8o

Burp. A te linki to mi nie działają...

JołAsia 20-06-2004 17:26

Haha:D ja uwielbiam te bajeczki. Mam nawet budzik w komórce ustawiony na godzine ich nadawania żeby nie przegapić. Szkoda tylko, że nie zawsze jestem o tej godzince w domqu, ale nadrabiam oglądając na necie. Są świetne. Trafiłam na nie tak jak mój poprzednik juz dawno temu i mój ulubiony odcinek to też z kartką walentynkową (najlepsze ejst jak sobie język przecina haha:D) Te miśki są moim wzorem do naśladowania haha:D pozdro

Nahh the Evill 20-06-2004 22:00

Masakra

Te filmiki o "przyjaciolach" sa masakryczne i dzieci ponizej 10 lat nie powinnych ich ogladac...
Swoja droga to ciekawa koncepcja na film...wszyscy gina...nie trzeba wyplacac garzy...jaka oszczednosc...:)

Jezeli chcesz obejzec nowe wlacz MTV...Freak Night...:)

Cadonis 21-06-2004 11:39

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Nahh the Evill
Te filmiki o "przyjaciolach" sa masakryczne i dzieci ponizej 10 lat nie powinnych ich ogladac...
Zgadzam sie :) ale i tak masakra ^^

PS. fajny podpis 8o

By$iu 22-06-2004 13:40

Mi sie to tak srednio podoba ie ktore sa "smieszne"ale iine juz obrzydliwe.ogolna ocena tego happy... to 3+.Moj ulubiony odcinek to ten w wesolym miasteczku.

Ps.
To tylko moja opinia.

Rahim 23-06-2004 15:22

happy tree są wpasione

Oglądam je codziennie kto widział robienie lemoniady ten wie że pluszaki mają jakiś instynkt samozachowawcz !!!
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22.