![]() |
Szkoda, że mi Scorpio Igor i Hoopek zepsuli niespodziankę.. ROX :D
|
:d
Lol aż trudno uwierzyc! Moze z innego wypadnie Magic longsword albo great axe i thunder hammer? Najlepsze bronie to pewnie nagroda!
|
O W MORDE!!!!! GZZZZZ DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!
www.allegro.pl i pareset zlotych by wyciagnal :P <joke> |
Hehe ,jednak opłaca się do celu dążenie :D
|
NIce:D
Nieźle nieźle. Z tych tajemniczych potworków niezły loot (np. Yeti, Demodras )
GZ za młota :D. Myślalem już że cie dedną i wezma se młot :D |
Zapewne będzie tak tylko w kilku pierwszych Orshaa... bo to dary od Cip, za to że jako pierwsi zabili orshaa...
|
Zassałem ten film z Tibia.de i jak to pooglądałem, to czytałem wszystkie posty aby się upewnić, że to nie fake. Ale nie, to prawda. OMG! To przełom w Tibii :). Nie wiem co powiedzieć :P.
|
gz dla ekiipy i blokera \o/
|
Cytuj:
|
Gz
GZ LOOTA TEMU PANU!!!!!!!! B) W końcu CipSoft znalazł sposób na wprowadzenie item-rarów do gry. HEHE Rycki walczący Clubami będą mieli nikłą nadzieje na upragnionego T-HAMMERA. Hail Elysia!!!!!!
|
filmik musialem zobaczyc z 3 razy zeby uwierzc!! ale to PRAWDA!! a to byl 1 zabity orshabaal? czy byly jakies inne zabite a jak byly to polecialo cos z nich? :>
|
ja juz kumpla wyslalem zeby screeny robil na edron bo nie B) gram na elysi ale widzialem filma z tibi.de ^.^
|
Cytuj:
|
Gratz!
Cóż... Ja filmów nie oglądam... Na początku oglądałem, ale potem mi się coś zepsuło :( Ładny loot... Gratz, gratz... Ale chciałbym zl00kać screena z lootem... Mógłby ktoś zamieścić?
|
O.o
O.o omg ja pierdziele jaki loot jaki loot!!!!!!!!!!!! niewieze z iny orsha podobno jakies gowna wypadaly a z tego geam i th omg gratz!!! wielkie gratz :O
|
Cytuj:
|
LOLOOL myslalem ze spadne z krzesła jak to zobaczyłem! Heh jak go all UHali to wyglądało jak macro XD ale gz.
BTW: Mody pisac na tibia.pl jaki loot z niego wypada XD |
a ja nadal niemoge uwiezyc... !!!
ps. heh liczba obejrzen wciagu okolo 10 min z okolo tysiaca wzrosla do okolo tysiaca osmiuset obejrzen |
ta tylko szkoda że mu sie ten thunder hammer nie przyda
|
Elysia Rox :evul: Jutro Banshee quest z Elahrionem :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35. |