![]() |
szkoda że to nie bedzie taka wojna jak na julerze słynna rzeźnia Ownage vs Justice League Of Julera :D
@offtopic: Jestem nowy na berylii przeprowazdiłem się z Julery i chciałbym wiedzieć jakieś ogólne rzeczy o tym świecie :P tzn czy duzo polakow tu gra, kto dominuje, czy duzo brazyli i szwedow jest, jakie są ceny :P itp. itd. @Knightavi a ja mam nadzieje ze to nie do mnie x( |
hehe
hehe.Hoho.Huhu 8o
P.S:Napisałem to bo mi sie 3 strona nie chciała załączyć...cholera! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
zrób 50+ lvl i w tym czasie nie miej protektorów w DT albo BW :)... powodzenia ze zmianą sweva ;) |
Nie powiem
Ludzie,wy macie jakąś dziwną tendecje do mówienia o czymś innym niż temat.Jeśli mają być takie pogaduszki to utwórzcie sobie dział o nazwie "rozmowy przy stole i inne takie pierdółki..." X(
|
Cytuj:
|
@admo12
Myślę, że ta rekrutacja sie nie powiedzie a dlaczego? ponieważ jak widziałem masa ludzi w twojej gildii ma 10-15 lvl. Skończy się ma tym że bedziecie musieli płacić. Jedynym wyjściem może byś wsparcie większych lvl, no tak tylko, że dalszy konfilikt może się skończyć przyłączeniem się BW do wojny, no a reszte skutki juz chyba umisz sobie wymyśleć. |
Bez nazwy,bo po co??
Cytuj:
Jescze raz SORKA za tamten tekst ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |