![]() |
Cytuj:
Jak byś przeczytał czerwony tekst poniżej to byś zrozumiał ;) . No cóż, nastepny oczcinek ...no troche to potrwa... gdyż teraz jeszcze musze dorobić najniższe piętro.. niektóre elementy jakich jeszcze nie wprowadziłem na piętrze w Kwaterach (w tym cieniowanie Tunelu oraz Maszynowni...ale to kiedy indziej ;) ). Teraz opieram sie glownie na zrobieniu pietra dolnego...zara co tam było, aha, no tak... -Pomieszczenie dla operatorów broni -Magazyn na amunicje i inne szpargały -Generator pola siłowego -winda -Hangar - najważniejsze. Oczywiście można pare poomijać (przez co wychodzi że możliwe że dziś jeszcze może zostać wprowadzone !). |
SUUUPER Fake. Wymiatasz :P bardzo mi sie podoba ;)
|
Avager, dobrze zrozumiałem że ty robisz tak:
najpierw robisz całą mape, potem na jej wycinkach umieszczasz postacie? |
Nice... Jestem w nim na dwóch scenach :).
Szkoda, że poczekamy na next część z 2 tygodnie... Wolałbym, żebyś dawał szybko krótkie części, a nie wolno długie ;/. |
Cytuj:
czytaj post spostowany 2 posty wcześniej (ale powtórzenia ;/ ) Tam masz napisane że może nawet dziś będzie ! |
Fake poprostu boski(Zresztą tak jak reszta)
Mam nadzieje że dotrzymasz słowa i go zakończysz. |
Błech! Obleśne! X(
Hahahahaha! Żartowałem :D Super grafa... Tibijska jakaś... :cup: Tylko fabuła taka jakaś... Ale jestem pewnien że rozkręcisz to w następnej części... O grafice nie będę pisał, bo nie chce być kolejnym SPAMOWACZEM: 99999.../10 Ale miodek! P.S.Taka reklama: W końcu przemyślałem jak mają wyglądać Grobagi w moim Fake'u[TMOD] i zrobiłem je! Ok.7 gatunków. W najbliższym tygodniu zrobię nową część na 100%. |
Super fake. Moja ocena
10/10 Zmieściłem ogólną ocenę a nie jakieś tam fabuły i wykonanie. |
No brak mi slow!! Tylko jestem ciekawy kiedy ja jako strzelec wystąpie :)
|
BoSk0 :D zarąbiscie wykonane naprawde nieźle GratZ ;) tylko za duzo czytania narazie az mnie oczka rozbolaly hyhy
|
10/10 tylko tyle mam do powiedzienia ;)
|
WoW :o szcena mi z wrazenia opadla....
Mam nadzieje tylko ze beda w tym fakeu jakies new potwory jak "Super wirus" albo "Uszkodzony robot" Zeby tak kazdemu sie fakei jak tobie robic chcialo to ten dzial by mial wieksza popularnosc:) ale przyznam sie od kiedy "new potwory by me" przestaly byc popularne zadnego fakeu nie zrobilem (wole mape do OTSa robie:)). MORE PLAX X( |
Osz w morde MAsz oskara gwarantowannego! Brak mi slow, poprostu bajka :*
9999*99999*99999..../10 miodeczki and hejnaly |
Wyśmienite...
|
T...T...T... To jest super.:P 10/10
|
super po prostu super
|
powiem jedno... SUUUUUUUUPER
|
OMG!!! SUPER!!!!!!!!
czy nadchodzi nowa era fake'ów???? 8o |
A który Fake Avengera nie był Super? :)
Ale ten jest Zadje się Najorginalniejszy. I mam nadzieje że zostanie dokończony :P Ocena: Brak mi słów.. 10/10 Eh zapomniałem o czymś... Denerwują mnie te Texty.. Bo prawie nic nie widać :D dlatego.. 9.999999999999998/10 |
Cytuj:
NIE AVANGER TYLKO AVAGER! Ps. Jak uwazacie, ktory fejk Avagera byl najlepszy? Wedlug mnie Humans Doom :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |