Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Loot'y z boss'ów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55200)

Xzonixek 21-04-2006 12:11

Z orsha spadaj± g legsy i mms na pandori spadły.....The Horned Fox zrzuca dwarfen helment (nie jestem pewny który boss mino). Z demodrasa dsm to sam widziałem, a z Old Widow spadły mi k legi raz.

Kusnier 21-04-2006 12:39

up.up@

no co ty nie powiesz? Dragon scale legs.. Oooo. Czy nie myslisz ze Demodras jest nieco za słaby jak na potwora który wypuszcz Dsl? jeżeli juz by dsl wypadałay to z.. tego Morgutha czy jakos tak (inny boss demonów) ale na pewno nie z Demodrasa.. Dragon scale helmet? ciekawe B)

up@

no to big GRATZ! skoro na 24 lvl ubiłes Widowa to jestes wielki

poreda 21-04-2006 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holly Master
ja wiem ze z Demodrasa wypadaja Dragon Scale Legsy a z Orsha duzo rzeczy...

widzialem temat gdzie typek pokazuje nowy dragon scale set ale sie z nim niezgadzam bo sa takie rzeczy :

Dragon scale helmet (elven helmet)
Dragon scale armor
Dragon Scale shield (great shield)
Dragon scale legs
PzDr aLl :] :] :] :] :] :] :] :] :]

Woooooooooooooooow! Ale Super od dzisiaj expie na demo~ >.<
A jezeli ci powiem ze z rata wypada rat arm (1500000 Arm), to tez uwierzysz mi? Nie sadzisz ze demodras jest zbyt latwy do zabicia na taki loot? Bo jestem pewny ze wymisliles sobie te bajeczke z DSL, a teraz probojesz ja wcisnac innym.
@Pare Up
Palkowi napewno nie jest latwiej ubic grorlama, poniewaz rzuca kamyczkami (nawet po 250+), i jest w miare szybki. Knajt tez go nie ubije, wiec pozostaje Sorc/Drut, najlepiej z blokerem.

Xzonixek 21-04-2006 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuśnier xD
up.up@

no co ty nie powiesz? Dragon scale legs.. Oooo. Czy nie myslisz ze Demodras jest nieco za słaby jak na potwora który wypuszcz Dsl? jeżeli juz by dsl wypadałay to z.. tego Morgutha czy jakos tak (inny boss demonów) ale na pewno nie z Demodrasa.. Dragon scale helmet? ciekawe B)

up@

no to big GRATZ! skoro na 24 lvl ubiłes Widowa to jestes wielki

Inteligencją to ty nie grzeszysz -.- Wcześniej miałem ek to ubiłem old widowa w teamie.....

Jojunifu 21-04-2006 13:55

...

hmmm a co myslicie o bazyliszku moze miec najlepszy loot w calej grze o ile istnieje :P

Miszczu 21-04-2006 18:00

Poprawka.Z Generala Murtis wypada Dwarven helmet :).Tak to wszystko bylo mówione chyba.Jeszcze mozna powiedziec ze z bossa Necro (Necropharusa)
wypadaja bohy.
P.S. mówie o tym co jest udowodnione a nie o wyobrazni ludzi :P.

Dallas 21-04-2006 18:14

Gdyby z każdego bossa wypadał jaki¶ rarek to nie byłyby to już rarki.

The Outlaw 21-04-2006 18:24

Z Fernfanga wypada wolf tooth chain.

--Outlaw

Ferdzioo 21-04-2006 18:38

Ja wiem bo widziałem filmiki z bicia orsha i wiem ze chyba na Refugi najlepsze co wypadło to chyba Fire Axe a na jakim¶ servie nie pamietam na jakim ale pokazał sie tam orsh po raz pierwszy i wiem ze wypadło TH.
Co do Demodras'a jest on troszeczke lepszy niż Dragon Lord , widziałem filmik, Bloker +70 lv, 3x Sorcery +50 lv, 1 Pałek +60 lvl. Bicie jego potrwało chyba z 1-2 min. Loot to chyba Dragon Shield, 8 Burst Arrows i DSM. Co to innych bosów nie moge nic powiedziec ale moge powiedziec że The Old Widow jest bardzo dobry on chyba przywołuje z 3 gs'y, jego samego ubicie jest łatwe ale przeszkadzaja gs'y, bloker musi mieć stalowe nerwy i szybko sie uhać i dotego musza być dużo high shooterów żeby ubić tego potwora. (Loot nie widziałem, bo nie zdołali go ubić wszyscy shooterzy razem z blokerem padli (60 + lvl) )

Raddoo 22-04-2006 12:33

;/

Jestem ciekaw czy na Refugii na pewno ubili orcha bo w koncu tam najwyzszy level to jest 120 wiec troche trudno by im bylo:P

poreda 18-05-2006 19:38

Sry za fresha.
Jezeli macie pisac bajki to niepiszcie wogole, bo co wam to da ze wcisniecie jakis kit? Piszcie prawde i tyle...

Na silverze byl orsh, nawet szybko go zjechali w okolo 2-3 minuty i niestety m-walle zniknely, orsh pobiegl za cyclopolis i przybiegl z green hp (a uciekl na red), zabil blokera (110 ek), i innych h lv...

@2x up
Jezeli ubijali Demodrasa w 1-2 minuty to musieli uderzac sd po 500-600 -.-

Cedric 18-05-2006 21:25

@up
Po cholere odswiezac temat z przed pol roku?
@kilka up co pisal o orsh~na refugi
Na Refugi orsh~sie pokazal 1raz i skonczylo sie to k±pletn± porazk± bo ci shooterzy nie umieli m walli postawic

beki 25-08-2006 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 810559)
Sry za fresha.
Jezeli macie pisac bajki to niepiszcie wogole, bo co wam to da ze wcisniecie jakis kit? Piszcie prawde i tyle...

Na silverze byl orsh, nawet szybko go zjechali w okolo 2-3 minuty i niestety m-walle zniknely, orsh pobiegl za cyclopolis i przybiegl z green hp (a uciekl na red), zabil blokera (110 ek), i innych h lv...

@2x up
Jezeli ubijali Demodrasa w 1-2 minuty to musieli uderzac sd po 500-600 -.-

zal mi ciebie czlowieku myslisz ze z sd w potwora nie da sie udezycz po 500-600??powiem ci jedno moj kupel 170 master lurowal kiedyc orshabaala na utamo i utani gran hur orsh zsummonowal demona i kumpel go po 900 klepal z sd (-.-) co ty na to?omg nOOb plx:baby:

Naarshad 25-08-2006 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ferdzioo (Post 773919)
i dotego musza być dużo high shooterów żeby ubić tego potwora

Nie musi byc :
http://i40.photobucket.com/albums/e2...R/oldwidow.jpg

Powiem Tylko ze mialem wtedy cos kolo 36 levela ;)

A z Old Widow, wtedy podobno spadl net shield, ale podkreslam PODOBNO.

Drizzt Do'Urdenn 25-08-2006 12:10

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=90513

Zajrzyjcie tu. Powiem jeszcze tyle ze jestem w trakcie sprzedawania tej Cornucopii i na razie stoi 130k :)

Jacekkkkk 27-08-2006 12:15

[quote=Holly Master;773409]ja wiem ze z Demodrasa wypadaja Dragon Scale Legsy a z Orsha duzo rzeczy...

widzialem temat gdzie typek pokazuje nowy dragon scale set ale sie z nim niezgadzam bo sa takie rzeczy :

Dragon scale helmet (elven helmet)
Dragon scale armor
Dragon Scale shield (great shield)
Dragon scale legs
PzDr aLl :] :] :] :] :] :] :] :] :]
Ciekawe gdzie to widziałe¶. Podaj mi strone gdzie o tym pisz±:baby:

brydzio 22-10-2006 20:52

ja slyszalem ze z Orshabala Ma wypadac Great Axe , ale czy to prawda

ZenNeron 23-10-2006 20:17

Brydzio o czym ty kurde bredzisz nie dosc ,że TH to jeszcze Great Axe Chyba Cie ćmi nara ziom glupota jest moim wrogiem

bormister 23-10-2006 21:29

podobna tera najzilnejszych z bosów

podobna tera najzilnejszych z bosów jest Morgaroth ma 60000Hp i daje 15000exp tak pisze na tej stronie.

http://tibia.erig.net/Morgaroth

:) :) :) :) :) :) i narazie wypdlo z ttego potwora 3 rzeczy narazie moonlight rod,ice rapier,devil helmet.
ciekawa co moze z tego potwora wypdac jak narazie takie slabe rzeczy waypadły.
Można go znalesc na Goromie.

even91 23-10-2006 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bormister (Post 1044905)
Moszna go znalesc na Goromie.

"Moszna"?? :confused: aha spoko...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30.