![]() |
@Soul Hunter
Wiesz co to za tarcza "Demon Shield"? Jest bardzo leciutki a dla druida/sorcera to jest ważne.Co wy chcecie z kuplem sie tluklismy na bursty i fanie bylo hity za 20(dawno temu):P |
ej a poison arrows zadają tyle samo co zwykłe strzaly i zatruwają?? czy moze walą więcej(np. 50)??
aha noi ile one zatruwają??(po jednym punkcie czy po dziesięc)?? i jak szybko dziala ta trucizna?? |
Sila Poison arrows zalezy od mlvl i dista.
Czyli sorc (jak dobrze trafi) zabiera <poizonem> po ok 5-15 hp A pall tylko tyle na ile pozwala mu dist <poizon 1-3> Dlugosc zalezy od mlvlu 8) |
Cytuj:
LudZIe czytajcie!! Bo mam sorcka 35 lvl 48 m lvl Dzisiaj w związku z tym tematem spróbowałem tych strzał . Hitnąłem za 85 hp Duzo i Jest najlepsze gdy kolo siebie stoja potwory bo nie pamietam ale atakuja 4 lub 5 pól. Jak już inni mówią siła zależy od poziomu magicznego(magic level :P ). Więc na co palkom. |
Zeby te strzaly byly do du** to by nikt ich nie uzywal, a sorce 60+ biora je np na Behemoty ;P, widzalem jak na cycopolis sorc siedzial z tymi strzalami, lurowal se 2-4 cyca i strzelal , dmg okolo ~100
|
a gdzie je morzna kupic i ile kosztuja?????
|
Strzaly te kupuje sie od graczy. Plecak tych strzal kosztuje ok 20 k.
|
hmm... wiesz fanfi moze dobry zarobek ale....plecak
strzał na securze to 1400gp w momencie na plecak bursst arrwor będzie okolo 48000many a za zwykłych 4800many kurcze zgubiłem sie w liczbach |
1 bp hmm to 1400 many - 1k
10 bp hmm to 14000 many - 10 k za 48000 many z hmm masz ok 35 k 8) jeszcze tylko niech ktos policzy ile czasu trezba na taki bp zeby go robic :baby: |
Cytuj:
Raczej dla magow i druidow nie oplaca sie strzelac z burst arrows, a to dlatego ze sorcom i druidom powoli skille rosna. ------ Edit by Gremlin Jak bys przeczytal temat od poczatku przed pistaniem posta to bys teraz nie mial bana. |
Cytuj:
|
trafiac to morze nie trafiaja ale jak w temacie morzna przeczytac iz sa to explodujace strzaly wybuchaja tworzac kwadrat :king:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |