![]() |
Cytuj:
Zreszta to Wasze gadanie na forum..Po zabiciu 3 swoich "sprzymierzencow": "Kto mowi ze jest wojna?" -.- |
Ja pir..... ladny rozpie........ teraz mnie jedno ciekawi kto wygra ta wojne i kto bedzie rzadzil na azurze
|
dupa nieche misie otworzyc:):P
|
Cytuj:
A co do filmiku to Zajefajny. |
niekumam po co szedles tam Klonor nobasie wstretny xD buahahahh jaka glebca BUuuuuuuuu....
|
O Boze... jeszcze nigdy nie widzialem bardziej idiotycznego filmu...
po 1 : To byla wojna? to bylo tylko huntowanie pojedynczych charow... a to jest hunt... nie wojna... po 2 : Xyro PiSDA... ja na 100 lvlu juz z SoV biegalem... i z best eq, a on? dsm, k-legs... nawet crown nie ubaral :D po 3 : Xyro jeszcze wieksza PiSDA... jaki najt uzywa exori kiedy w poblizu sa low lvle ? zeby nabic reda? najt na red to najwieksze cholerstwo jakie istnieje... bo NIC nie mozna robic, zawsze trzeba miec chociaz bron, a ta kosztuje... jak tylko wbil reda zaczal w strachu przez deadem rozdawac eq kumplom... po 4 : Xyro jeszcze jeszcze wiksza PiSDA... dlaczego? zobaczcie na skille ... i jeszcze jedno ... w czasie trapa nawet nie mial otwartego bp uh :D podsumowanie ? FILM DO DUPY! |
hehe
Name: Xyro
Profession: Elite Knight Level: 100 World: Azura Guild membership: Jakan Unit of the Reckless Banished: until Nov 15 2005, 06:30:17 CET because of using unofficial software to play o0 no i co sie stalo wyszlo kto mial macro do uhania etc ...... |
|
wkoncu
wkoncu cos na azurze bo tak nudzilem sie :sword: i will fight ale nie mam UHOW:/
|
Tylko nie rozumiem po co nie dali party buehehe. Xyro by nie miał rs'a :baby:
|
Cytuj:
2. Xyro to szwed ktory odszedl do przeciwnikow po tej bitwie i dostal bana w miedzyczasie za lighthacka w photobuckecie wiec faktycznie rozumem nie grzeszy hahaha |
:d :d :d
Fajna wojna tylko dziwi mnie dlaczego w kilkadziesiąt osób nie mogliscie tak dlugo dobic tego knighta:P Trzeba mu to przyznac bronil sie ponad 10 minut przed 25 pk :cup: I ciekawe ile bp UH poszło na tą jego obrone :D
|
Bronił się długo bo za mało sderów było.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |