Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moongroow
Tak chciałbym to zkomentowac co powiedział szanowny kolega ale brak mi słów ... więc skomentuje to o co pyta autor posta a mianowicie:
Nie słuchaj sie kumpla bo widać że kumpel noobi po całej linii .. ze skillami to może ma racje .... ale kup sobie lepsz± broń !! Stary ja puki ze scimitarem chodzilem to mozna bylo sie zaje*** teraz b-sword ^^ :) Aha i hmm chodza po 1,5 i jak Ci kumpel nie wierzy to niech sie zapyta jakiegos wyzszego lvla po ile chodza i niech nie pier**** głupot ... Ja sam osobi¶cie robie hmm więcij niż gfb ( gfb jak już to do własnego użytku a nie na sell bo hmm szybciej sprzedasz niż gfb) Powiedz koledze że jest noobem i że niech nie noobi jak nie wie co powiedzieć .... Pozdro:
Moongroow
|
juz sie troche zmienilo, mialem d hammera, teraz przezucilem sie an druida i robie hmm, uh, ih, biegalem troche z w hammerem, ale wrocilem do zestawu d hammer + g shield, probowalem tez troche f axe ale jednak ten druid ma 20 cluba i 10 axe wiec pozostaje narazie przy d hammerze, mam zamiar dokupic mu wiekszosc czarow zeby byl wszechstronny, nawet gdybym kazdego z nich mial uzyc tylko raz, wymienilem je gdzies wczesniej, dzieki wszystkim za rady, juz w miare potrafie walic szybko z hmm i wogole, przesiadka z knighta jednka nie jest taka trudna :)
|