![]() |
z tym fibula dangeons to super :] ale szkoda ze nie wspomniales ze klucz do tych drzwi kosztuje 2k
|
Cytuj:
Klucz kupuje się u żebraka na południe fibuli a nie tego kolesia w budynku. Do żebraka mówimy hi, help, i kilka razy yes i będzie nam zabierał kasę - w sumie 800 gp i dostaniemy kluczyk. |
Mam pytanie czy moj ludek (knight sorx ze nie napisalem) jest dobry, przecietny czy słaby.
a oto on: 10lvl sword fighting 29 shielding 26 mlvl 0 fishing 16 Uzbrojenie: legion helmet scale armor long sword dwarf shield brass legs leather boots Jak znajdziecie jakas slabosc to powiedzcie jak jej zaradzic (ewentualnie co kupic i mniej wiecej za ile; nie chcialem robic nowego tematu bez duzej potrzeby wiec odpiszcie) |
@up
Teraz rozumiem :) Ale dalej uważam żebyś kupił lepszy eq i popracował nad skillami:)) A tak do tematu musisz na roty chodzić i czasami dla rozrywki na ghoule i poćwicz mlvl |
Zaraz zaraz...to nie czaje.....jak mozna ropnac tego baga z podziemi Fibuli.....tak w ogole to ja słyszałem ze tam są Dl-e i Dragonki ale nie wiem wlasnie czy na lvl 50+ 8) czy od razu jak sie wchodzi.....nie chce zginac wiec upewnijcie mnie...i napiszcie jak wyjsc z Fibuli z lootbagiem i czy mozna samemu ropnac.....
|
Ja bym poszedł na zamek w Ab tam jest całkie fajne miejsce . Nawet fajny zarobek :] i tez pare dedow ;(
X( No i tez sie fajnie expi. tylko musisz załatwic lepszy miecz ;) i spox |
Cytuj:
Da sie wynieść lootbaga z fibuli, ale trzeba to robić ręcznie: wynosić przedmioty we własnym backpacku po kolei, gdyż ze studni (wejście na Fibule) ropować nie możemy. |
Mam pytanie czy w tej części fibuli gdzie są roty jest jakaś inna niespodzianka poza tym respawnem DS i czy wogulejest więcej respawnów DS tam?
|
omaj gat. sorcem na rotach.... czy wy ****** jestescie? ja od 13 lvlu do elvenbane chodze regularnie! a nie na jakies tam roty. a nie wspomne o ghostlandzie... a level 13 zdobylem na foldze, dwarfach, amazonach itp.
|
Juz hyba wszedzie expilem nawet w kazo na soldkachi gwardach jednak najlepiej sie expi magiem w ghoust land na ghulach. exp duzy i loot nie naj gorszy. jednak z tym stuffem jak ghul dojdzie do ciebie do wytrzymasz 3 do 5 hitow:( proponuje nabic 20 lvl zrobic 3 bp uh troche explo i pare uh a do tego mino archer i jest rulles |
roty < ghoule < demony
Sam gram sorkiem (40 mag (zaraz :D) / 23 lvl ). Niestety do 23-25 lvla najbardziej oplaca sie expić na rotach (robiac runki na mlvl) w sumie mozna jeszce na ghoulach ale to przy dobrym mlvlu. No a już od 40 mag 25 lvl mozna na luzie isc na ghoule... a potem juz demony :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29. |