Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Gdzie moge dobrze expić? Mag 18 lvl ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5553)

Olee 29-05-2004 17:13

z tym fibula dangeons to super :] ale szkoda ze nie wspomniales ze klucz do tych drzwi kosztuje 2k

Toony Knight 29-05-2004 17:46

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Olee
z tym fibula dangeons to super :] ale szkoda ze nie wspomniales ze klucz do tych drzwi kosztuje 2k
800 gp a nie 2k.

Klucz kupuje się u żebraka na południe fibuli a nie tego kolesia w budynku. Do żebraka mówimy hi, help, i kilka razy yes i będzie nam zabierał kasę - w sumie 800 gp i dostaniemy kluczyk.

Wojownik 30-05-2004 11:31

Mam pytanie czy moj ludek (knight sorx ze nie napisalem) jest dobry, przecietny czy słaby.
a oto on:
10lvl
sword fighting 29 shielding 26 mlvl 0 fishing 16
Uzbrojenie:
legion helmet
scale armor
long sword
dwarf shield
brass legs
leather boots
Jak znajdziecie jakas slabosc to powiedzcie jak jej zaradzic (ewentualnie co kupic i mniej wiecej za ile; nie chcialem robic nowego tematu bez duzej potrzeby wiec odpiszcie)

piotrek1000 30-05-2004 22:20

@up
Teraz rozumiem :) Ale dalej uważam żebyś kupił lepszy eq i popracował nad skillami:))

A tak do tematu musisz na roty chodzić i czasami dla rozrywki na ghoule i poćwicz mlvl

Kerin Tale 31-05-2004 22:24

Zaraz zaraz...to nie czaje.....jak mozna ropnac tego baga z podziemi Fibuli.....tak w ogole to ja słyszałem ze tam są Dl-e i Dragonki ale nie wiem wlasnie czy na lvl 50+ 8) czy od razu jak sie wchodzi.....nie chce zginac wiec upewnijcie mnie...i napiszcie jak wyjsc z Fibuli z lootbagiem i czy mozna samemu ropnac.....

Zafuh 01-06-2004 21:26

Ja bym poszedł na zamek w Ab tam jest całkie fajne miejsce . Nawet fajny zarobek :] i tez pare dedow ;(
X( No i tez sie fajnie expi.

tylko musisz załatwic lepszy miecz ;) i spox

Zeal 03-06-2004 22:36

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Kerin Tale
Zaraz zaraz...to nie czaje.....jak mozna ropnac tego baga z podziemi Fibuli.....tak w ogole to ja słyszałem ze tam są Dl-e i Dragonki ale nie wiem wlasnie czy na lvl 50+ 8) czy od razu jak sie wchodzi.....nie chce zginac wiec upewnijcie mnie...i napiszcie jak wyjsc z Fibuli z lootbagiem i czy mozna samemu ropnac.....
Dojście do DLi = przekroczenie lvl 50 door. Dalej nie wiem, bo lvl 50 jeszcze nie mam ;)

Da sie wynieść lootbaga z fibuli, ale trzeba to robić ręcznie: wynosić przedmioty we własnym backpacku po kolei, gdyż ze studni (wejście na Fibule) ropować nie możemy.

piotrek1000 04-06-2004 16:18

Mam pytanie czy w tej części fibuli gdzie są roty jest jakaś inna niespodzianka poza tym respawnem DS i czy wogulejest więcej respawnów DS tam?

Arakazz 05-06-2004 22:20

omaj gat. sorcem na rotach.... czy wy ****** jestescie? ja od 13 lvlu do elvenbane chodze regularnie! a nie na jakies tam roty. a nie wspomne o ghostlandzie... a level 13 zdobylem na foldze, dwarfach, amazonach itp.

gerfild86 12-10-2004 18:35

Juz hyba wszedzie expilem nawet w kazo na soldkachi gwardach jednak najlepiej sie expi magiem w ghoust land na ghulach. exp duzy i loot nie naj gorszy. jednak z tym stuffem jak ghul dojdzie do ciebie do wytrzymasz 3 do 5 hitow:( proponuje nabic 20 lvl zrobic 3 bp uh troche explo i pare uh a do tego mino archer i jest rulles

ripper 24-10-2004 08:58

roty < ghoule < demony

Sam gram sorkiem (40 mag (zaraz :D) / 23 lvl ). Niestety do 23-25 lvla najbardziej oplaca sie expić na rotach (robiac runki na mlvl) w sumie mozna jeszce na ghoulach ale to przy dobrym mlvlu. No a już od 40 mag 25 lvl mozna na luzie isc na ghoule... a potem juz demony :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29.