Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=31)
-   -   Dark Cathedral - Resp Map (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55548)

Smitiii 14-12-2005 13:44

Wporzo poradnik , co do rysunow to widac :P haah
a zaraz wlasnie tam ide nagrac filmik :evul:

Drakon Pierwszy 14-12-2005 22:19

poradnik nienajgorszy ale GS i POH nie są aż tak blisko powijnieneś to napisać mniejszą czcionką ty by było bardziej precyzyjne :P
Po za tym dość szczegułowy brawo :]

cmok 08-01-2006 12:27

eeejjjjjj

poradnik spox. i tu naleza sie duze brava ;) , ale sam pomysl ze zrobieniem takiego poradnika byl chory X( !!!! niedlugo to expowisko zamieni sie raczej w miejsce podobne do amazon camp ;( . tam bedzie wiecej wiary niz respa :baby: . a wogole to jedyne miejsce jakie znam na ktorym mozna dobrze poexpic na lvl 20+. wez to usun czy cos bo bedzie to kolejne expowisko ktore bedzie mozna sobie wsadzic w d***. X(

!Skillek! 08-01-2006 14:22

:/

ladny poradnik :)

Geralt ze Spychowa 12-01-2006 23:15

hiehie cuz chyba juz czas wyjsc z podziemia kopaln i looknac na dark cathedral. Co racja to racja, chyba tam siedziec to nie bedzie teraz juz sensu B)

kamil35s 16-01-2006 07:32

No ludu to tam jest hoho......... ale trzeba uwazac jak sie wchodzi na góre do tarantul mi centipede przesunał skrzynki i nie mialem jak zejść =/ noob char dedł :D i po 2 godzinach wreszcie ktoś mi ponógl xD

Policja 18-01-2006 09:35

ThX

Thx za poradnik ja niedlugio sie wybieram tam poexpic. :crusader: :crusader: :crusader: :crusader:

Gracz z Trimery 18-01-2006 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cmok
poradnik spox. i tu naleza sie duze brava ;) , ale sam pomysl ze zrobieniem takiego poradnika byl chory X( !!!! niedlugo to expowisko zamieni sie raczej w miejsce podobne do amazon camp ;( . tam bedzie wiecej wiary niz respa :baby: . a wogole to jedyne miejsce jakie znam na ktorym mozna dobrze poexpic na lvl 20+. wez to usun czy cos bo bedzie to kolejne expowisko ktore bedzie mozna sobie wsadzic w d***. X(

Jak sie nie podoba nie graj lub kup pacc a nie marudzisz -.-

Master Knight de'Vere 18-01-2006 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marshal
Błagam cie weź to skasuj :((( bo wkrótce tam będzie więcej ludzi niż potworów!

Ehh... Taki poradnik to bardzo fajna rzecz przydaj sie z pewnością dla mniej zaawansowanych graczy a ty chcesz żeby on to skasował?... Śmieszny jesteś poprostu, każdy ma prawo wiedzieć co tam jest żeby później nie umrzeć bez sensu przez nie znajomość terenu. A on ma to usunąć żebyś Ty mógł sobie tak expić... Już głupszego powodu nie mogłeś napisać.

Poradnik badzo fajny pomimo kilku błędów, bardzo przejrzysty i czytelny!
Ocena: 7/10

bimb 20-01-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łukasz789
Fajna mapka. JA tam rzadko chodze , tylko jak mi się znudzi expienie na ghostlandzie bo ta katedra za daleko od jakiegos miasta a lootbaga sie nie oplaca taszczyć . Na -1 zeby rozwalic assasiansa tzreba miec na wszelki wypadek uha albo 2ihy.

Nie trzeba miec, zadnych uhow, bo ja na 16lvl asassina bez zadnego uzdrawiania pokonalem i mysle, ze twoj problem to są małe skille:P

bimb 20-01-2006 20:04

ej tam są wampiry, bo niektórzy mówią, ze tak, a na mapce tego nie ma?

lord krecik 27-01-2006 12:19

słyszałem od kolegi, że na dark katedrze jest quest, w którym można dostać k set. Czy to prawda? I gdzie są skrzynki z tymi itemami

Laska The Sorcer 27-01-2006 13:59

Fajny poradnik 9/10

tam jest bardzo fajny exp lubie tego typu expowiska chodz jak jest duzo ludy to nienabijesz 1k expa nawet w pul godziny X( pozatym dobrze ze ludzie zacznom tam chodzic bo ine expowiska bendom mniej oblegane:p dzieki czemu np na jakims dowlnym inym expowisku bendzie wienej potworków

co chodzi o Vampira w 8 godz huncenia wylotowalma 2 tarcze :]
Planem softu jest powiekszenie mapy facc czyli za rok moza liczyc na nowe expowiska i questy. Zrubice identyczny poradnik o Ghuslandzie Bendzie milo :p
jak by bylo wiencej osub na forum jak nasz mily kolega co zrobil poradnik bylo by mniej dedow :]
dzikuje za wysluchanie. Niekarac za ortografie Niespalam w nocy bylam na dyskotece wienc niewidze blendow.:cup:

Mar Cin 05-03-2006 22:06

Fajny poradnik o fajnym expowisku iskopoziomowe postacie powinny uważać na miejsce "18" na poziomie -1 bo tam są 2 dark monki i 3 assasiny - ostatnio tam zginąłem 20lvl sorcem więc wolę ostrzec innych.

Brat Dregalla 03-06-2006 10:18

Tak... Zastanawiam się czy ja na 30 lvl knightem z tymi skilami <------
mogę iśc tam za schody na dark monki asasiny.Ciekawe jaki trzeba mieć lvl żeby ubic te monki (za teleportem) stone golemy dsy przecież kurde ja nie wiem no :/.Podziwiam jeśli ktoś to ubije.A tak swoją drogą to ja juz troche expie w katedrze i powiem ze calkiem fajnie sie tam expi moze zostane nawet do 60 lvl :P :D nie zartuje chyba nie az tyle chociaz... nie wiem ale co do poradnika to nice podoba mi sie bardzo fajny.szkoda ze na katedrze tyle osob expi bo w 1 osobe to by bylo c u d o w n i e ... chyba się zagalopowałem :P:P:P to
See You In Tibia in Furora or Hiberna :P:D:):p B) :] :D

Pliko 13-06-2006 17:15

Gs!

Mam pytanie jak bezpieznie obejść Gaint Spider'a:(
A jeżeli jak go omine to nic mnie nie zaatakuje?;(

Xzonixek 14-06-2006 14:56

Jak wejść na -3??

chesek 14-06-2006 16:21

Cytuj:

co chodzi o Vampira w 8 godz huncenia wylotowalma 2 tarcze
Planem softu jest powiekszenie mapy facc czyli za rok moza liczyc na nowe expowiska i questy. Zrubice identyczny poradnik o Ghuslandzie Bendzie milo
jak by bylo wiencej osub na forum jak nasz mily kolega co zrobil poradnik bylo by mniej dedow
dzikuje za wysluchanie. Niekarac za ortografie Niespalam w nocy bylam na dyskotece wienc niewidze blendow
;O.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brat Dregalla
Tak... Zastanawiam się czy ja na 30 lvl knightem z tymi skilami <------
mogę iśc tam za schody na dark monki asasiny.Ciekawe jaki trzeba mieć lvl żeby ubic te monki (za teleportem) stone golemy dsy przecież kurde ja nie wiem no :/.Podziwiam jeśli ktoś to ubije.A tak swoją drogą to ja juz troche expie w katedrze i powiem ze calkiem fajnie sie tam expi moze zostane nawet do 60 lvl :P :D nie zartuje chyba nie az tyle chociaz... nie wiem ale co do poradnika to nice podoba mi sie bardzo fajny.szkoda ze na katedrze tyle osob expi bo w 1 osobe to by bylo c u d o w n i e ... chyba się zagalopowałem :P:P:P to
See You In Tibia in Furora or Hiberna :P:D:):p B) :] :D

Skille masz dobre, ale imho nie opłaca się tam schodzić - uhy pójdą, a loot kiepski (dark monki) chyba, że będziesz lurować pojedynczo.
Widziałem parę osób z 50,60+ lvl, które expią na DC (-1), ale na ten lvl jest więcej expowisk (facc), na których więcej expa i lepszy loot zgarnialiby na godzinę.

Hitheon 14-06-2006 21:00

Jak dojść do tego poziomu -2 za schodami, i do poziomu -3?

MJowitek 15-06-2006 16:17

odp

Fajny poradniczek. Mapki superek. Dzięki, choć wiem co tam w trawie piszczy :):)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12.