![]() |
Wporzo poradnik , co do rysunow to widac :P haah
a zaraz wlasnie tam ide nagrac filmik :evul: |
poradnik nienajgorszy ale GS i POH nie są aż tak blisko powijnieneś to napisać mniejszą czcionką ty by było bardziej precyzyjne :P
Po za tym dość szczegułowy brawo :] |
eeejjjjjj
poradnik spox. i tu naleza sie duze brava ;) , ale sam pomysl ze zrobieniem takiego poradnika byl chory X( !!!! niedlugo to expowisko zamieni sie raczej w miejsce podobne do amazon camp ;( . tam bedzie wiecej wiary niz respa :baby: . a wogole to jedyne miejsce jakie znam na ktorym mozna dobrze poexpic na lvl 20+. wez to usun czy cos bo bedzie to kolejne expowisko ktore bedzie mozna sobie wsadzic w d***. X(
|
:/
ladny poradnik :)
|
hiehie cuz chyba juz czas wyjsc z podziemia kopaln i looknac na dark cathedral. Co racja to racja, chyba tam siedziec to nie bedzie teraz juz sensu B)
|
No ludu to tam jest hoho......... ale trzeba uwazac jak sie wchodzi na góre do tarantul mi centipede przesunał skrzynki i nie mialem jak zejść =/ noob char dedł :D i po 2 godzinach wreszcie ktoś mi ponógl xD
|
ThX
Thx za poradnik ja niedlugio sie wybieram tam poexpic. :crusader: :crusader: :crusader: :crusader:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poradnik badzo fajny pomimo kilku błędów, bardzo przejrzysty i czytelny! Ocena: 7/10 |
Cytuj:
|
ej tam są wampiry, bo niektórzy mówią, ze tak, a na mapce tego nie ma?
|
słyszałem od kolegi, że na dark katedrze jest quest, w którym można dostać k set. Czy to prawda? I gdzie są skrzynki z tymi itemami
|
Fajny poradnik 9/10
tam jest bardzo fajny exp lubie tego typu expowiska chodz jak jest duzo ludy to nienabijesz 1k expa nawet w pul godziny X( pozatym dobrze ze ludzie zacznom tam chodzic bo ine expowiska bendom mniej oblegane:p dzieki czemu np na jakims dowlnym inym expowisku bendzie wienej potworków
co chodzi o Vampira w 8 godz huncenia wylotowalma 2 tarcze :] Planem softu jest powiekszenie mapy facc czyli za rok moza liczyc na nowe expowiska i questy. Zrubice identyczny poradnik o Ghuslandzie Bendzie milo :p jak by bylo wiencej osub na forum jak nasz mily kolega co zrobil poradnik bylo by mniej dedow :] dzikuje za wysluchanie. Niekarac za ortografie Niespalam w nocy bylam na dyskotece wienc niewidze blendow.:cup: |
Fajny poradnik o fajnym expowisku iskopoziomowe postacie powinny uważać na miejsce "18" na poziomie -1 bo tam są 2 dark monki i 3 assasiny - ostatnio tam zginąłem 20lvl sorcem więc wolę ostrzec innych.
|
Tak... Zastanawiam się czy ja na 30 lvl knightem z tymi skilami <------
mogę iśc tam za schody na dark monki asasiny.Ciekawe jaki trzeba mieć lvl żeby ubic te monki (za teleportem) stone golemy dsy przecież kurde ja nie wiem no :/.Podziwiam jeśli ktoś to ubije.A tak swoją drogą to ja juz troche expie w katedrze i powiem ze calkiem fajnie sie tam expi moze zostane nawet do 60 lvl :P :D nie zartuje chyba nie az tyle chociaz... nie wiem ale co do poradnika to nice podoba mi sie bardzo fajny.szkoda ze na katedrze tyle osob expi bo w 1 osobe to by bylo c u d o w n i e ... chyba się zagalopowałem :P:P:P to See You In Tibia in Furora or Hiberna :P:D:):p B) :] :D |
Gs!
Mam pytanie jak bezpieznie obejść Gaint Spider'a:(
A jeżeli jak go omine to nic mnie nie zaatakuje?;( |
Jak wejść na -3??
|
Cytuj:
Cytuj:
Widziałem parę osób z 50,60+ lvl, które expią na DC (-1), ale na ten lvl jest więcej expowisk (facc), na których więcej expa i lepszy loot zgarnialiby na godzinę. |
Jak dojść do tego poziomu -2 za schodami, i do poziomu -3?
|
odp
Fajny poradniczek. Mapki superek. Dzięki, choć wiem co tam w trawie piszczy :):)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |