![]() |
ale hardcore hydra na outlaw camp byla !!!! padla medna i tower shield wylecial :P:P:P
|
Cytuj:
ave Sirath |
Od razu się logłem... Puściutko.. Dopiero z czasem zaczęli zjawaić się ludzie :).
Wylogowałem się z jednej postaci, bo itemki rozrzuciłem. ;). Teraz próbuję lognąć się w drugą :D:D. W venore spotkałem kilka nieco znanych osobistości :D |
Mi wyskakuje blad jak wpisze passy i proboje na postac :
CANNOT TO LOGIN TO TEST SERV blablabla |
No, jak miło. Ciekawe jakie zmiany CipSoft wprowadził.
A z lognięciem mam niezły problem. No, ale to jest do przewidzenia: tysiące graczy logujących się naraz... Heh :) |
Aff co jest ;/ No i czego sie nikt lognac nie moze?
A modki zapewne sie zagrywaja zamiast sprawdzic co sie dzieje na forum... |
Ja też sie nie moge lognąć na swoją najlepszą postać. :( ciągle Connecting timeout :(
EDIT: Dziwne na amerykańskim servie mi chociaż kolejka sie pojawiła a na niemieckich connecting timeout :confused: |
lipa a nie test serv -.-' nawet nie mozna sie zalogowac
|
A ja sie wbic nie moge-.-
|
why
Cytuj:
|
Ma moze ktos jakiekolwiek screeny lub cus innego z testa?
|
Bo CipSoft nie ustawił kolejki - stworzyl jakby otsa :P Ech trza być cierpliwym :)
|
Teraz wlasnie ladny error wypadl mi
Can............... To many players. CZy jakos tak :D |
No... juz bylo powiedziane ze to zapych wszystkich ludzi ktorzy sie loguja na TS'a, a jeszce cos, powie mi ktos kiedy niebedzie ten blad juz wyskakiwal?? kolo ktorej godziny:D??
|
W tym rzecz że są ustawione kolejki... poprostu każdy chce pograć na test servie i dlatego jest jak jest :p sam jescze nie wszedłem ;) :p
|
ehh.. ja też ale próbuje... btw nic nie poradzicie tym narzekaniem ;)
|
Wszystkich zaskocze moim olsnieniem ale mi tez nie dziala:(
|
Mam problem
Nie moge sie zalogowac!!! Pisze ze Conection Timeout i If you don't use the test server go to network option and uncheck "Test server login"
|
Ja też nie moge wejść ale raz byłem 2 w kolejce :P
|
Wee ludzie Cierplowsci :) Beddzie dobrze ja juz z 40 min wbijam ;p
ALe mam nadzieje ze wbije X( :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |