![]() |
OMG ;p a ja to yoooohuuuuu słyszałem tylko w sumied wa razy ;p 1 raz jak dochodzłem do Vampa na PoHu i drugi raz na OF [po wyczyszczeniu 90% okolic zamku]
|
vampiere nie wydaje glosu yooooooooohuu,kolo grenshore czy jakos tak jest takie miejsce gdzie sa war wolfy i orc ridery i jak tam jestem to to slsyze jak sa potworki a jak wybije to odrazu nie
|
vamp na pohy
jest wamp na pohy ale po drodze uważaj bo można spotkać gs'a , ds'y , i dużo orków. uwazaj jak bedziesz przechodził kolo swiontyni bo jest tam dziura a na dole duży pajonk ;)
|
:evul: to prawda na pohu jest vamp zeby do niego dojsc trzeba trzymac sie blisko rzeki, druga sprawa to ta ze jest on w obstawie witchow i kilku skieletow , niestety niebardzo wiem jak wzucac ssy na stronke bo bym pokazal dokladnie jak do niego dojsc
|
Nie straszcie go tak Old Widow ;]
Już chyba wszyscy wiedzą, że jest na poh vamp dla facc. Boss gsów nie ma urególowanego respawnu na pohu ale respi się dość często ;] Jeśli będziesz chciał iść na vampa to niestety musisz liczyć się z tym, że możesz Old Widow spotkać a tym bardziej gsy. Koło vampa kręcą się 2 wiedzmy + ghoule + sklelety więc radziłbym uważać. Czemu wszyscy piszą, że vamp się wolno respi? Ja zachodziłem tam z katedry dosyć często i był tam. Nie sprawdzałem co 5 min ale powiedzmy co 10-15min. Moim zdaniem nie ma takiego wolnego respa. A co do wylootowania z vampa vamp shielda to niektórzy mówią, że łatwiej w totolotku trafić piątkę ;] Mi osobiście nie udało się tego dokonać. W jakimś temacie jest mapka jak trafić do vampa. Poszukaj. Ja podajże filmik zaciągałem. Pozdro |
to prawda ze mozna tam latwo zlootowac v-shielda dzis po przeczytaniu tego posta poszlem pohuntowac roche te vampy, i co widze przy 3 vampie 10:57 You see a vampire shield (Def:34).It weighs 38.00 oz.Dark powers enchant this shield. normalnie az mi sie rece zatrzesly jak to zobaczylem :)
|
OMG! Ludzie jak bym czytał to forum i tym sie kierował to bym bał sie w kierunku Pohu iść, 90% odpowiedzi to bajki, jak nie jestescie pewni czegoś to nie piszcie postów.
A teraz co do Vampira, jego domek znajduję się na Południowy- Wschód od Catedry, wyruszajac od Catedry na wschód dojdziemy do rzeki idać nią w dół natkniemy się na obóz Orków, kilka Riderów i War Wolfów( stad te wasze Yahoooooooo) , następnie odbijamy na wschód po drodze szkielety i ghule i docieramy do domku Vampira, obok domku resp ma tez witch więc bardzo często można spotkać vampira razem z witch. Idąc dalej na wschód będą 3 slimy a zaraz za nimi resp Gs. Jeśli niechce się bić Gsa spokojnie można uciekać na zachód, Gs zniknie gdy dotrzemy do rzeki. A co do Old Widow, resp jest losowy. 1-2 razy na miesiąc i respi sie na Gs Arena, a że jest bossem nie znika, więc równie dobrze może być zlurowana pod Dwarf Bridge. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nov 20 2005, 15:39:30 CET Killed at Level 73 by a giant spider |
@ up.
Jak sie ma net taki jaki sie ma,to sie dzieje tak jak sie dzieje... ale to juz dawno bylo... Cya |
Głupie odświeżanie starego tematu...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |